„Câte camere locuibile aveți, în afară de bucătărie?” Imagini inedite din apartamentul modest în care locuiește Maia Sandu VIDEO

0
Publicat:

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat la recensământul populației și locuințelor care se organizează în aceste zile în Republica Moldova. Ea a fost recenzată în propriul apartament de două camere din Chișinău.

Maia Sandu. FOTO Facebook
Maia Sandu. FOTO Facebook

Într-o înregistrare video postată pe contul său de Facebook, Maia Sandu a răspuns la întrebările recenzorului, inclusiv la întrebarea despre numărul de camere locuibile, în afară de bucătărie.

Răspunsul președintei a fost că are două camere locuibile, fără bucătărie.

Am participat la Recensământul populației și locuințelor 2024. Vă îndemn pe fiecare să participați la recensământ, să fiți amabili cu recenzorul și să răspundeți corect la întrebări. Rezultatele colectate de Biroul Național de Statistică vor ajuta statul să distribuie resursele corect și în funcție de necesități. Recensământul se desfășoară o dată la 10 ani și ne ajută să aflăm câteva informații utile: cât de mare este populația țării, câți oameni trăiesc în diferite localități, câte case sunt conectate la gaz, apă și canalizare, ce ocupație și nivel de studii au cetățenii și altele”, a precizat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Recensământul populației și locuințelor are loc o dată la 10 ani și are ca scop colectarea de informații utile despre populația țării, distribuirea resurselor în funcție de necesități și îmbunătățirea condițiilor de viață în Moldova.

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să participe la recensământ și să răspundă corect la întrebări, subliniind importanța acestui proces.

Recenzorii se vor prezenta la locuințele cetățenilor Republicii Moldova până la data de 7 iulie, iar interviul durează aproximativ 10 minute. Maia Sandu a mulțumit recenzorilor pentru efortul lor și a încurajat cetățenii să participe la recensământ, subliniind că fiecare om și casă contează.

Le mulțumesc tuturor recenzorilor pentru efortul imens și răbdare. Le mulțumesc tuturor cetățenilor care participă la recensământ și înțeleg că astfel contribuim cu toții la îmbunătățirea condițiilor de viață în Moldova. Participă la recensământ! Fiecare om și casă contează!”, a mai scris Maia Sandu.

Maia Sandu i-a îndemnat pe moldoveni să furnizeze datele necesare recenzorilor, pentru că aceastea sunt confidențiale și protejate prin lege. Recenzorii vor bate la ușile cetățenilor moldoveni până la 7 iulie. Interviul durează aproximativ 10 minute.  

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite