Accident îngrozitor în India: CEO mort în timpul unei petreceri a companiei. De ce se afla într-o cușcă din fier

0
Publicat:

Un accident îngrozitor petrecut în India a ucis un director executiv și a rănit grav președintele companiei, iar totul a fost filmat. Bărbatul a murit într-un accident ciudat în fața unui public numeros la petrecerea companiei.

Celălalt bărbat se află ân stare gravă la spital FOTO Arhivă Getty Images
Celălalt bărbat se află ân stare gravă la spital FOTO Arhivă Getty Images

Ceea ce trebuia să fie o celebrare a succesului s-a transformat într-o adevărată tragedie atunci când cei doi au căzut de la 4,5 metri în fața unui public numeros, în timpul unei intrări teatrale pe scenă, la o petrecere a companiei, relatează yahoo.com.

Un video difuzat pe rețelele de socializare surprinde sărbătorirea jubileului de argint al companiei, dar și accidentul ciudat.

O filială CBS din India spune că acest lucru s-a întâmplat joi seara. La evenimentul de două zile care a marcat cei 25 de ani de succes ai Vistex Asia în industrie au fost prezente 700 de persoane.

Unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului a fost un spectacol aerian. O scenă special concepută din lemn a fost înălțată la 6 metri cu ajutorul unei macarale. Directorul general Sanjay Shah, în vârstă de 56 de ani, și președintele companiei, Raju Datla, în vârstă de 52 de ani, se aflau într-o cușcă de fier.

Ei trebuiau să fie coborâți. Cu toate acestea, lucrurile nu au decurs conform planului.

Lanțul s-a rupt

Lanțul de fier care susținea cușca s-a rupt pe o parte, făcându-i pe amândoi să cadă de la aproximativ 5 metri pe scenă. Amândoi au fost transportați de urgență la spital. Shah s-a rănit la picior și la mână. Datla a suferit o rană gravă la cap. Din păcate, Shah a murit la spital, iar Datla se află în stare critică.

Steagul Vistex a fost coborât în bernă în Barrington. Vistex este o companie multinațională de software fondată de Shah în 1999.

Filiala din India a CBS spune că a fost înregistrat un caz împotriva companiei Film City Event Management pe baza unei plângeri făcute de cineva din cadrul companiei. Vistex are 20 de birouri la nivel mondial și peste 2.000 de angajați.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite