Șofer din Indiana, găsit încarcerat în mașina sa, la șase zile după un accident. Cum a supraviețuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer din Indiana, blocat în mașina lui sub un pod, timp de șase zile după un accident rutier, a fost găsit de doi pescari care căutau locuri de pescuit.

Mașina în care șoferul rămăsese blocat FOTO Indiana State Police/ BBC
Mașina în care șoferul rămăsese blocat FOTO Indiana State Police/ BBC

Mario Garcia și ginerele, Nivardo De La Torre, pierdeau vremea în timp ce își așteptau soțiile, a spus poliția. Astfel, au ajuns să-l găsească pe Matthew Reum, în vârstă de 27 de ani, din Mishawaka, al cărui autoturism se prăbușise de pe Interstate 94, pe data de 20 decembrie, notează BBC News.

Starea de sănătate a șoferului și cum a supraviețuit

În spital, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior lui Matthew. El se află internat la terapie intensivă.

Mario Garcia povestește că a văzut camioneta distrusă și că a dat la o parte un airbag, în momentul în când victima „s-a trezit”. El a spus, în cadrul unei conferințe de presă susținută de poliția de stat, că șoferul le-a explicat lui și ginerelui său cum rămăsese prins în scaun și nimeni nu a venit să îl salveze. Incidentul a avut loc sub podul de lângă Portage, a amintit el la o conferință de presă susținută de poliția de stat.

„A încercat să țipe și să țipe, dar nimeni nu l-a auzit. A fost doar liniște – doar sunetul apei”, și-a amintit Garcia că bărbatul i-a spus.

Matthew Reum, de meserie sudor, nu a mâncat, dar a supraviețuit bând apă de ploaie. A fost dus, de urgență, la Memorial Hospital din South Bend, a relatat CBS, citându-l pe sergentul Glen Fifield, din poliția de stat din Indiana.

Locul de sub pod unde șoferul a fost găsit
Locul de sub pod unde șoferul a fost găsit

„Dacă nu ar fi fost cei doi indivizi care au mers pe pârâu în această după-amiază, acest incident mai mult ca sigur ar fi avut un rezultat diferit. Nu au existat rapoarte anterioare privind un accident în această zonă înainte ca pescarii să găsească vehiculul”, a transmis poliția.

Pescarii au spus că sunt foarte bucuroși că au reușit să îl găsească pe bărbat.

„Este frig și nu cred că ar fi reușit să treacă de noaptea asta. E părerea mea personală”, a spus sergentul Fifield.

„Mi-a spus că este acolo de mult timp; că aproape că și-a pierdut orice speranță - pentru că nu era nimeni acolo”, a adăugat Garcia.

Sindicatul din care victima face parte, Boilermakers Local 374, a declarat că piciorul stâng i-a fost amputat, miercuri dimineață, de la jumătatea tibiei în jos, relatează NBC.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite