India: Cel puțin zece morți și 25 de răniți în urma coliziunii a două trenuri de pasageri VIDEO

0
Publicat:

Cel puţin zece persoane şi-au pierdut viaţa şi circa 25 au fost rănite duminică, în urma coliziunii dintre două trenuri de pasageri în statul indian Andhra Pradesh, a declarat un oficial guvernamental, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Cel puţin trei vagoane ale unuia dintre trenuri care transporta zeci de pasageri au fost deraiate în urma impactului, a declarat , pentru Reuters.  Nagalakshmi S., un oficial guvernamental din districtul Vizianagaram, aflat în apropierea locului accidentului feroviar.

 Unul dintre trenuri oprise din cauza unor defecțiuni

Tragedia s-a produs când trenul de pasageri Visakhapatnam-Ragada a oprit din cauza unei defecţiuni tehnice. Un alt tren, cursa expres Visakhapatnam-Palasa, a intrat în el în plin, provocând deraierea unor vagoane, a declarat şi un oficial al căilor ferate.

Mai multe vagoane au deraiat. FOTO indiatofay.in
Mai multe vagoane au deraiat. FOTO indiatofay.in

Ministrul şef al statului Andhra Pradesh, Y.S. Jagan Mohan Reddy, a dispus imediat să fie luate măsuri pentru trimiterea de ajutoare şi a cerut ca ambulanţe din Visakhapatnam şi Anakapalli, cele mai apropiate districte de Vizianagaram, să fie trimise de urgenţă la faţa locului, a precizat biroul său într-un comunicat.

Au fost emise, de asemenea, ordine pentru coordonarea altor departamente guvernamentale pentru luarea măsurilor necesare pentru gestionarea situaţiei.  

Accidentul feroviar, ce a avut loc vineri seara, a provocat moartea a 275 de persoane și rănirea altor 900.

Un tren de pasageri a intrat în coliziune cu un tren de marfă care staționa și a deraiat, lovind în continuare un alt tren de persoane care venea din sens opus, cu o viteză de 126 de kilometri la oră. În momentul accidentului, aproximativ 2.296 de pasageri se aflau în cele două trenuri de pasageri.

Tragedia din iunie

Amintim că, în luna iunie a acestui an, tot în India, un tren de pasageri a intrat în coliziune cu un tren de marfă care staționa și a deraiat, lovind în continuare un alt tren de persoane care venea din sens opus, cu o viteză de 126 de kilometri la oră. În momentul accidentului, aproximativ 2.296 de pasageri se aflau în cele două trenuri de pasageri. Impactul a provocat moartea a 275 de persoane și rănirea altor 900.

În luna august a acestui an,  22 de oameni au murit şi peste 50 au fost răniţi, după ce un tren de pasageri a deraiat în districtul Sanghar din provincia Sindh, în Pakistan, a anunţat poliţia locală, transmite Xinhua.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite