Un bărbat și-a organizat propria înmormântare, apoi a apărut dintr-un elicopter. Reacția rudelor VIDEO

0
Publicat:

Farsa memorabilă a unui bărbat le-a șocat nu numai pe rudele sale, ci întreaga lume, după ce a devenit virală pe rețelele de socializare. Belgianul, în vârstă de 45 de ani, un cunoscut creator de conținut și-a organizat propria înmormântare, apoi și-a făcut apariția, dintr-un elicopter.

 Belgianul, în vârstă de 45 de ani, a apărut la propria înmormântare FOTO Captură Tiktok
Belgianul, în vârstă de 45 de ani, a apărut la propria înmormântare FOTO Captură Tiktok

Momentul în care el vine cu un elicopter, în mijlocul rudelor îndurerate, a fost filmat și postat pe TikTok, platformă pe care bărbatul a reușit să strângă peste 160.000 de urmăritori.

Cum și-a planificat propria înmormântare

David Baerten a pus toate detaliile la punct, alături de soția și copiii săi. Vestea „morții” sale a fost dată de unul dintre copiii săi, care a postat un omagiu pe o rețea de socializare, notează The Times.

Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să devii bunic și aveai toată viața înainte. Te iubesc! Te iubim! Nu te vom uita niciodată, a scris fiica lui.

Ulterior, au fost publicate și detalii despre falsa înmormântare. Aceasta a avut loc în apropiere de orașul Liege, weekend-ul trecut. Zeci de persoane îndoliate s-au adunat la locul cu pricina. Chiar în momentul în care ceremonia urma să înceapă, un elicopter a aterizat în zonă.

„Mortul” și o echipă de filmare au apărut, în mijlocul procesiunii.

Vă salut pe toți, bine ați venit la înmormântarea mea, le-a spus David Baerten celor prezenți.

Motivul farsei și reacțiile rudelor

Unii s-au bucurat foarte mult de „reînvierea” bărbatului, alergând spre el pentru a-l îmbrățișa, în timp ce alții au rămas uimiți în parcare, incapabili să creadă ceea ce vedeau în fața ochilor. Au existat și persoane supărate de cele întâmplate, motiv pentru care Baerten a oferit explicații.

El a explicat că nu era mulțumit de comportamentul unor membri ai familiei și prietenilor săi și a fost curios să afle cui îi pasă, cu adevărat, de el.

Ceea ce se întâmplă în familia mea mă doare, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă observă. Am devenit cu toții distanți. M-am simțit neapreciat. Prin urmare, am vrut să le ofer o lecție de viață, să le arăt că nu ar trebui să aștepte până când cineva moare, a spus el.

Baerten a menționat că, după farsă, a fost contactat de mai mulți apropiați, ceea ce a însemnat că scopul a fost atins. Deși Baerten nu a lansat încă un videoclip complet cu cele întâmplate, un alt utilizator TikTok a surprins reacțiile din momentul aterizării elicopterului și îmbrățișările primte de bărbat.

Ne-ai făcut-o, te iubim, prietene! Suntem fericiți că te afli printre noi”, a scris Thomas Faut alături de videoclipul pe care le-a distribuit pe contul lui de TikTok, el.tiktokeur2.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite