Bătrân mort sub ochii familiei, în cimitir, la înmormântarea unei rude. Suferea de inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din Suceava, în vârstă de 76 de ani, a început brusc să se simtă rău și a căzut secerat la pământ, sub ochii participanților la înmormântare. El era bolnav de inimă și, cel mai probabil, a suferit un infarct miocardic.  

Cimitirul, ultimul drum FOTO: Arhivă
Cimitirul, ultimul drum FOTO: Arhivă

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, 29 aprilie a.c., în localitatea suceveană Hânțești.

Bărbatul de 76 de ani participa împreună cu familia sa la înmormântarea unei rude și se afla în cimitir.

Acesta a început să se simtă rău și, la un moment dat, s-a prăbușit la pământ inconștient. Membrii familiei au sunat speriați la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului au ajuns cadre de la Serviciul de Ambulanță, dr și polițiști.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare minute în șir, însă fără nici un efect, și în final au declarat decesul bărbatului. Ei spun că, cel mai probabil, acesta a intrat în stop cardio-respirator în urma unui infarct miocardic.

Polițiștii au demarat cercetări și au stabilit că nu sunt urme de violență pe trupul bărbatului.

În urma verificărilor efectuate la fața locului și din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a constatat faptul că bătrânul era înscris în evidența medicului de familie cu boli cardiace cronice.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare și asteaptă concluziile medicilor legiști. 

Caz similar, în Dolj

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Craiova a fost găsit mort într-un cimitir, polițiștii stabilind că decesul ar fi survenit după ce el s-a sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt și a căzut peste el.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Dolj, bărbatul a fost găsit mort în Cimitirul Roboaica din municipiu. El a fost prins între cruce și placa de ciment a unui mormânt.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite