Ucrainenii continuă să facă ravagii pe Insula Şerpilor. O dronă Bayraktar a distrus o navă rusească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran
FOTO Captură de ecran

Ucrainenii fac ravagii de 10 zile pe Insula Şerpilor. Asta arată imaginile video apărute în mediul online. Una dintre ţinte a fost o navă rapidă de debarcare rusească, aflată lângă Insula Şerpilor.

Forţele ucrainene continuă să facă ravagii cu dronele turceşti Bayraktar. Chiar dacă acestea nu sunt cele mai rapide, soldaţii lui Zelenski reuşesc să le utilizeze cu succes împotriva ruşilor. O dronă Bayraktar a distrus o navă de debarcare rusească de lângă Insula Şerpilor. 

În imaginile video apărute online se poate observa cum este distrusă o navă rapidă de debarcare aflată la mal, dar şi bombardamente asupra poziţiilor ruseşti de pe insula propriu-zisă.

Ţinta lovită pare să fie o navă rapidă de debarcare Project 11770E Serna, de circa 25 de metri lungime ce poate transporta încărcături de până la 45 de tone. 

Dronele Bayraktar TB2 folosite de Ucraina au o lungime de doar şase metri şi o anvergură a aripilor de 12 metri, Cântărind circa 650 de kilograme, pot purta circa 65 kilograme de muniţie, între care şi patru rachete.

Aceste drone sunt mai uşoare şi mai manevrabile decât dronele americane US Reaper (au două tone şi pot susţine o încărcătură de 1.400 kg de muniţie). Dacă s-a observat că Forţele Aeriene ale Ucrainei au fost active, cele ruseşti nu au ieşit prea mult în evidenţă.

Pe reţelele sociale ucrainene se spune că dronele ucrainene lovesc trenuri, convoaie şi vehicule ale agresorului rus. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Hitler era evreu“, vârful aisbergului propagandei antisemite ruse. Nimic nu e prea mult pentru a justifica războiul

Primele imagini surprinse cu dronele „kamikaze” Switchblade care îi atacă pe militarii ruşi VIDEO

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite