De ce numirea lui Belousov în postul de șef al Ministerului rus al Apărării este o veste proastă pentru Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Economistul de la Kiev, Alexey Kușch a menționat că „totul se îndreaptă către o creștere bruscă a dinamicii complexului militar-industrial rus și o creștere a producției militare în Federația Rusă”.

image

Decizia președintelui rus Vladimir Putin de a-l numi pe Andrei Belousov în funcția de șef al Ministerului Apărării este „o veste foarte proastă” pentru Ucraina. Această opinie a fost exprimată de economistul de la Kiev, Alexey Kușch.

Este o veste foarte proastă pentru noi, din moment ce avem în pozițiile noastre ministeriale antipozii politicilor lui Belousov, [aderând la] agenda liberalismului vulgar în timpul războiului. Puteți evalua singur rezultatele”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Kușch observă rolul lui Belousov în crearea unui model de creștere pentru economia rusă, transformările structurale profunde și adaptare la sancțiuni. În opinia sa, „totul se îndreaptă către o creștere bruscă a dinamicii complexului militar-industrial rus și o creștere a producției militare în Federația Rusă”.

Anterior, Putin a propus candidatura lui Andrei Belousov pentru postul de ministru al Apărării, care a fost deținut anterior de Serghei Șoigu. După cum a menționat secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov, „este foarte important să se integreze economia blocului militar în economia țării, astfel încât să corespundă dinamicii momentului actual”. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite