Supe cremă pentru detoxificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supele nu sunt doar un simple preparate culinare care să îţi potolesc foamea. Cu ajutorul lor vei putea să elimini toxinele din corp şi să te bucuri de o sănătate de fier.

Poate ai auzit de noţiunea de supă pentru slăbit. Reţetele pe care le vei descoperi mai jos vin în sprijinul tău.  Ajută organismul să elimine mai uşor şi rapid toate toxinele acumulate, fiind potrivite într-o dietă de detoxificare.

Avantajele consumului de supă

Primul aspect pe care trebuie să îl evidenţiezi este acela că este o modalitate prin care să te bucuri de gustul şi benficiile legumelor. Le poţi prepara foarte uşor în bucătăria ta şi le poţi condimenta după bunul tău plac.

Mixul sănătos de condimente, ierburi şi legume te vor ajuta să elimini câteva kilograme, să facilitezi digestia şi să hrăneşti corpul în mod corespunzător.

Este recomandat ca atunci când ţii o cură pe bază de supă să consumi şi foarte multă apă pentru ca în felul acesta să se elimine mult mai uşor toate surplusurile existente.

Supa de năut elimină acidul uric

Năutul este o leguminoasă cu adevărate  proprietăţi terapeutice, bogată în lipide, amidon, zaharuri, săruri minerale dar şi vitamine mai ales C şi D.

Este un aliment complet din punct de vedere nutriţional, recomandat a fi consumat mai ales de către persoanele ce depun în fiecare zi efort fizic.

Un antiseptic de excepţie, ajută la eliminarea excesului de acid uric din organism şi a ciocurilor.

Tot ce trebuie să faci este să pui la înmuiat năutul şi apoi să pui la fiert într-un litru de apă 100 de grame de năut şi 150 de grame de orz. După ce au fiert poţi să adaugi frunze de pătrunjel pentru o savoare mai intensă. Lasă cupa la răcit apoi cu ajutorul unui blender mixeaz-o şi consum-o pe parcursul întregii zile 5-6 pahare.

O astfel de cură nu trebuie să se extindă pe parcursul a mai mult de 3 zile. După această perioadă poţi să o consumi la o singură masă pe zi şi astfel vei aduce un aport nutriţional minunat organismului tău.

Află pe clicksanatate.ro ce alte supe au efect de detoxificare!

Fructele de goji îţi protejează ochii

Aerul condiţionat între da şi nu

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite