Siropuri naturale pentru slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrei să scapi cu uşurinţă de câteva kilograme? Încearcă siropurile naturale pentru slăbit. Iată de ce ingrediente ai nevoie şi cum se administrează pentru efecte maxime.

Combinaţia de hrean, lămâie şi miere este în topul siropurilor naturale pentru slăbit. Datorită substanţelor detoxifiante şi remineralizante, hreanul elimină grăsimile în exces, accelerează metabolismul şi favorizează dezvoltarea bacteriilor „prietenoase” de la nivelul sistemului digestiv.

Siropuri naturale pentru slăbit: hreanul accelerează metabolismul

Pentru prepararea acestui sirop natural pentru slăbit ai nevoie de următoarele ingrediente: 125 de grame de hrean, patru lămâi, trei linguri de miere, două linguriţe de scorţişoară şi o bucăţică de rădăcină de ghimbir.

Curăţă hreanul şi ghimbirul, taie-le în cuburi mici şi mărunţeşte-le la blender. În amestecul obţinut adaugă sucul de la lămâi, apoi omogenizează preparatul încă două-trei minute la blender. Apoi adaugă şi celelalte ingrediente. Siropul obţinut se păstrează la frigider într-un borcan de sticlă, închis ermetic.

Cura cu acest preparat, care este unul dintre cele mai eficiente siropuri naturale pentru slăbit, se ţine astfel: se administrează câte o lingură de sirop de două ori pe zi, înaintea meselor principale.

Pentru a avea rezultate bune, specialiştii îţi recomandă să efectuezi antrenamente fizice de tip cardio în timpul curei cu sirop pe bază de hrean. În acest caz, poţi lua o lingură de sirop după efectuarea exerciţiilor fizice.

Cura se ţine trei săptămâni, după care se face o pauză de o săptămână şi, dacă mai este necesar, se reia tratamentul pentru încă trei săptămâni.

Siropuri naturale pentru slăbit: salvia topeşte grăsimea de pe burtă

Salvia are multiple proprietăţie benefice. Această plantă medicinală poate fi utilizată cu succes şi la remodelarea siluetei. Chiar dacă înainte de toate salvia este o plantă aromatică utilizată de obicei pentru a da savoare mâncărurilor, ea are reale proprietăţi benefice recunoscute încă din Antichitate. Nu întâmplător în latină „salvia“ înseamnă a salva, a vindeca. Trebuie ştiut că această plantă miraculoasă îţi salvează nu doar silueta, ci şi digestia, pentru că previne balonarea, constipaţia, arsurile la stomac, greaţa. Utilizată sub formă de sirop natural pentru slăbit, salvia are efect depurativ, dizolvă grăsimile şi detoxifică organismul.

Siropul din frunze de salvie se prepară din şase frunze de salvie proaspătă, peste care se toarnă o ceaşcă de apă clocotită. Se lasă la infuzat cinci minute şi se filtrează. Stoarce o jumătate de lămâie, amestecă sucul cu infuzia şi o linguriţă de miere. Bea acest sirop călduţ de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. Pentru a nu-şi pierde efectele, siropul trebuie preparat întotdeauna înainte de a fi consumat. Cura cu sirop de salvie se ţine patru zile consecutiv, de două ori pe lună. În zilele respetive trebuie să ai o dietă săracă în grăsimi, evită carnea, produsele de patiserie şi mezelurile. În timpul acestor patru zile este bine să mănânci în principal legume, fructe şi cereale.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite