Dieta cu piersici. Scapi de 4 kg în 10 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piersicile ajută la detoxifierea organismului şi au proprietăţi de a normaliza valorile colesterolului şi ale glicemiei din sânge. Nu au mai mult de 40 de kcal/100g şi rehidratează fără aport important de zahăr. Dieta cu piersici te ajută să slăbeşti până la 4 kg în 10 zile.

Este bine tolerată de organism

 
Are un conţinut important de vitamină C (7 mg/100 g) şi de provitamină A (mai ales în piersicile cu pulpă galbenă, 0.5-1 mg/100 g). Consumată coaptă, e parfumată, savuroasă şi foarte digestă: fibrele ei sunt deosebit de moi şi de bine tolerate, chiar şi de cei cu probleme gastro-intestinale.
 

Ajută la rehidratare şi remineralizare

 
Compusă în proporţie de 87% din apă, piersica permite rehidratarea organismului şi deci eliminarea toxinelor. Permite şi remineralizarea, căci conţine potasiu, magneziu, fosfor şi fier.
 

Taie apetitul

 
Fiind bogate în fibre solubile, piersicile uşurează digestia, previn constipaţia şi scar riscul apariţiei cancerului de colon. De asemenea, previn apariţia maladiilor cardiovasculare şi o gestionare mai bună a diabetului de tip 2. În plus, sunt foarte săţioase, ceea ce le face un excelent „ingredient” în curele de slăbire – cu condiţia să le mănânci cu tot cu pieliţă, care conţine cele mai multe fibre.

Află cum poţi slăbi 4 kg în 10 zile cu dieta cu piersici pe clickpentrufemei.ro. 

Slăbeşte cu dieta cu pepene galben! îţi taie pofta de mâncare
Cu dieta celor 8 ore mănânci ce vrei

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite