Cum poţi să-ţi creşti performanţa sexuală. Totul despre „viagra naturală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arginina este un aminoacid util în funcţionarea hipofizei. Este frecvent recomandată de specialişti ca remediu natural pentru bărbaţii care suferă de disfuncţii erectile. Care sunt cele mai bune surse de arginină.

Cu toate că, în principiu, arginina creşte fluxul de sânge către penis, nu funcţionează pentru toată lumea, iar efectul este de scurtă durată, atrag atenţia farmacologii. Pentru o eficienţă maximă în îmbunătăţirea performanţelor sexuale, aceştia recomandă să fie luată cu 45 de minute înainte de raportul sexual. Arginina poate creşte de asemenea cantitatea de fluide seminale şi poate ajuta la tratarea infertilităţii masculine.

În plus, arginina poate îmbunătăţi funcţia imunitară. Studiile efectuate până acum arată că arginina poate creşte numărul de celule T care luptă împotriva bolilor, inclusiv a cancerului.

Arginina permite metabolizarea grăsimilor din organism şi tonificarea ţesutului muscular, precum şi la diminuarea colesterolului „rău“ – LDL.

Cele mai bune surse naturale de arginină sunt nucile, pop-cornul, deserturile cu gelatină, ciocolata, orezul brun, fulgii de ovăz, stafidele, seminţele de floarea-soarelui, cele de susan, pâinea de grâu, carnea şi alte alimente bogate în proteine.

Sub formă de suplimente – tablete sau pulbere – L-arginina trebuie luată pe stomacul gol, cu apă sau suc de fructe. Forma preferată este cea cu eliberare prelungită – 1.500 de miligrame, de două ori pe zi, potrivit Noii biblii a vitaminelor, coordonată de farmacologul Earl Mindell.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru susţinerea imunităţii doza indicată este de 2 grame, înainte de culcare. Pentru tonifiere musculară se iau tot 2 grame cu o oră înainte de exerciţiile fiizice viguroase. Pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale se iau 3-6 grame cu 45 de minute înainte de a face sex. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite