Cum a reușit Adele să slăbească 30 de kilograme într-un an. În ce constă dieta sirtfood

0
Publicat:

Adele a uimit o lume întreagă, în momentul în care a apărut suplă. Fanii au fost de-a dreptul șocați de schimbare și, bineînțeles, foarte multă lume s-a întrebat cum a reușit. Se pare că dieta sirtfood ar fi răspunsul.

Adele a slăbit în mod miraculos FOTO Arhivă
Adele a slăbit în mod miraculos FOTO Arhivă

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a apărut, pentru prima dată, cu o siluetă mai subțire, în toamna anului 2019.

Deși schimbarea a fost una cât se poate de evidentă, Adele nu s-a oprit. Artista a continuat să slăbească în timpul sărbătorilor, moment în care atât persoanele din anturajul său, cât și fanii, au început să se îngrijoreze. Unii privitori au afirmat chiar că era prea slabă, în fotografiile surprinse de paparazzi.

Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a glumit ea, în momentul când a fost gazda emisiunii „SNL”.

Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc ușor și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o”, a continuat vedeta.

În ce constă dieta sirtfood, urmată de Adele

Britanica ar fi slăbit aproape 50 de kilograme după ce a angajat un antrenor personal și a urmat dieta sirtfood, un plan alimentar de care a fost legată și după ce a slăbit în 2016.

Iar Adele nu este singura care ar fi ales această dietă care se concentrează pe alimentele care reglează metabolismul. Se pare că și sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, este fană, iar planul alimentar a fost a șaptea cea mai căutată dietă pe Google în 2019.

Dieta sirtfood a luat naștere în Marea Britanie și a fost dezvoltată de nutriționiștii Aidan Goggins și Glen Matten, care au publicat un ghid și o carte de rețete în 2016.

Dieta se concentrează pe sirtuine, sau pe proteinele din corpul tău care se specializează în sănătatea celulară și metabolism, printre altele. Sirtuinele pot fi găsite în alimente precum (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite