Cinci sfaturi simple pentru a slăbi în timpul sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:

Aceasta este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru multe femei și nu este cunoscută ca fiind cea mai bună perioadă pentru a vă atinge obiectivele de pierdere în greutate. Există nenumărate petreceri de Crăciun, reuniuni de familie și evenimente anuale la care trebuie să ajungeți, iar la fiecare dintre aceste evenimente există o multitudine de alimente nesănătoase, dar delicioase, relatează Evie Magazine.

Masă de Crăciun.
Reduceți semnificativ cantitatea de alcool pe care o consumați în timpul Crăciunului. Foto: Arhivă

Nu trebuie să renunțați în totalitate la alimentele pe care le iubiți. Pierderea în greutate nu înseamnă să vă privați complet ci să învățați să mâncați cu moderație. 

Există modalități de a vă ține de obiective, bucurându-vă în același timp de magia sezonului. Iată câteva sfaturi

Mâncați proteine 

Mâncați cât mai multe proteine în timpul zilei. În plus, nu mergeți niciodată la o petrecere înfometați. Întotdeauna mâncați cu circa o oră înainte de a pleca de acasă. Acest lucru vă va ajuta să faceți alegeri mai bune. Există cu siguranță loc să vă bucurați de deserturile și mâncărurile de sezon, respectând în același timp obiectivul de slăbire. Acceptați o bucată de plăcintă, nu trei. Spuneți „da" la o prăjitură, nu la patru.  

10.000 de pași pe zi 

Dacă călătoriți de sărbători poate fi dificil să vă păstrați rutina de antrenament în cazul în care faceți exerciții fizice în mod regulat. Un lucru pe care îl puteți face este mersul pe jos. S-a dovedit că 10.000 de pași pe zi îmbunătățesc starea generală de sănătate. 

Luați în calcul consumul de alcool 

Probabil că ați auzit expresia „nu vă beți caloriile”. De fapt, nu este un sfat rău. Alcoolul nu numai că vă crește aportul de calorii, dar sunteți mult mai predispus să consumați alimente care nu se potrivesc cu obiectivul de slăbire.

Reduceți semnificativ cantitatea de alcool pe care o consumați în timpul Crăciunului și alegeți cu atenție tipurile de alcool pe care le consumați. Stați cât mai departe de bere și evitați cocktailurile. 

Hidratare și somn bun 

Mulți oameni confundă setea cu foamea, așa că asigurați-vă că beți multă apă pe parcursul zilei. Este, de asemenea, important să aveți un somn de calitate pentru ca organismul să fie odihnit. Încercați să dormiți 7-8 ore. 

Fotografie de progres în fiecare zi 

Este recomandat să vă faceți o fotografie în fiecare zi pentru a vă urmări progresul. Acest lucru vă va ține responsabil și vă va reaminti să faceți alegeri sănătoase pe parcursul zilei. 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite