Care mezeluri sunt mai sănătoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu sunt deloc sănătoase, mezelurile au un gust care ne face să le punem în coşul de cumpărături la fiecare vizită într-un supermarket. Specialiştii sunt de părere că aceste alimente ar trebui să se regăsească cât mai rar pe lista noastră de cumpărături.

Dacă totuşi optăm să avem pe masă crenvurşti, jambon de curcan ori şuncă presată sau orice alt mezel, este indicat să avem în vedere câteva sfaturi care ne vor ajuta să le alegem pe cele cât mai proaspete şi mai puţin dăunătoare pentru organism. Iată care mezeluri sunt mai sănătoase!

Atunci când cumpăraţi mezeluri, primul lucru pe care ar trebui să-l aveţi în vedere este culoarea acestora.

Iată care mezeluri sunt mai sănătoase

Zăriţi pe rafturile din supermarket crenvurştii rozalii, din piept de pui (cel puţin aşa scrie pe eticheta lor). Deşi e aproape imposibil să le rezistaţi, trebuie să ştiţi că aceştia sunt cei mai dăunători pentru organism.

Deşi au o culoarea vie, nu aşa ar trebui să arate nişte crenvurşti. Trebuie să-i alegeţi pe cei care au culoarea cât mai apropiată cu pieptul de pui.

Ocoliţi mezelurile care sunt mai colorate şi plac ochiului. E clar că aceştia sunt plini de substanţe dubioase. Printre mezelurile care sunt mai sănătoase se numără cele care au culoare naturală.

Află pe clicksanatate.ro care sunt cele mai sănătoase sortimente de mezeluri

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite