Antibiotice naturale din cămara ta
0Utilizarea în exces a antibioticelor este la ordinea zilei, chiar dacă aceste medicamente îţi scad imunitatea şi creează virusuri super- rezistente. De ce să nu foloseşti antibiotice naturale, din alimente pe care le ai deja în cămară?
În loc să-ţi slăbeşti organismul cu antibiotice de sinteză, foloseşte substanţe naturale, care au proprietăţi asemănătoare antibioticelor. Iată care sunt acestea.
Ceapa: dă savoare mâncărurilor şi are proprietăţi antibacteriene şi antiseptice. Amestecată cu zeamă de lămâie, alungă din organism chiar bacteria E. Coli rezistentă la acţiunea antibioticelor clasice.
Varza: are proprietăţi antimicrobiene, care se intensifică în cazul verzei murate.
Murăturile: protejează sistemul imunitar şi favorizează dezltarea florei intestinale bune.
Descoperă mai multe antibiotice naturale pe clickpentrufemei.ro.