FOTO VIDEO Astăzi bărbat, mâine femeie: tânărul bigender care îşi „schimbă” sexul de pe o zi pe alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Krystal spune că iubeşte să petreacă timp atât cu Ryan cât şi cu Ria, alter-egoul feminin al acestuia. FOTO Daily Mail
Krystal spune că iubeşte să petreacă timp atât cu Ryan cât şi cu Ria, alter-egoul feminin al acestuia. FOTO Daily Mail

La îndemnul iubitei sale, Ryan Wingley a avut curajul să mărturisească tuturor că este bigender, ceea ce înseamnă că jumătate din timp se comportă ca o femeie, jumătate ca un bărbat.

Susţinut de iubita lui în vârstă de 18 ani, Ryan Wingley, din comitatul Kent, Marea Britanie, a avut curajul să povestească pentru publicaţia britanică „Daily Mail” că este bigender, ceea ce înseamnă că jumătate din timp se simte şi se comportă precum o femeie, luându-şi numele Ria, iar în cealaltă parte a timpului este aşa cum l-a lăsat natura, bărbat. Comportamentul tânărului de 22 de ani este recunoscută de psihologi şi considerată o formă de transsexualitate. 

„Încerc să-mi dau seama cu o noapte înainte ce voi fi a doua zi, aşa că, dacă mă simt feminin, intru la duş de seara şi mă trezesc mai devreme, să fiu sigur că am timp să mă pregătesc. E destul de greu să fiu femeie. Trebuie să îmi rad barba, pieptul şi picioarele, să îmi spăl părul şi să mă machiez. Îmi place să fiu femeie, dar mă simt mult mai relaxat când sunt bărbat”, povesteşte Ryan, care simte uneori nevoia să-şi schimbe „genul” în plină zi. „Dacă văd o rochie drăguţă într-o vitrină, chiar dacă mă simt bărbat, comportamentul meu se poate schimba imediat”, mai spune el.

„În unele zile, mă simt bărbat şi aş respinge total ideea de a purta o rochie. Alteori, însă, mă simt femeie până în măduva oaselor. Corpul meu îmi dictează.”

Ryan este atras exclusiv de femei, dar i-a fost întotdeuna greu să menţină o relaţie din cauza prejudecăţilor. Totuşi, de când a întâlnit-o pe Krystal, în septembrie 2013, viaţa lui a luat o turnură fericită. Fata l-a înţeles şi a acceptat-o pe Ria, femeia pe care, spune ea, o tratează ca pe o prinţesă. „De obicei, într-o relaţie, bărbatul tratează femeia ca pe o prinţesă, însă în cazul nostru, lucrurile stau diferit. Şi eu pot face asta. Suntem foarte împliniţi”, declară Krystal.

image

Deşi tânărul şi-a dat seama la vârsta de 13 ani că are o afinitate pentru hainele feminine, ruşinea l-a împiedicat să se afişeze în ţinutele pe care le încropea din hainele furate de la mama sau de la sora lui. Ryan a simţit că a venit timpul să scape de ruşine abia când a plecat să studieze la Universitatea de Arte Creative din Maidstone.  A început să se îmbrace din ce în ce mai des cu haine de femeie, dar încă se ascundea. Până la urmă, băiatul şi-a făcut curaj şi le-a mărturisit prietenilor adevărul despre sexualitatea lui. 

bigender

„Eram studenţi la Arte, aşa că aveam personalităţi individuale. Au fost mai şocaţi când le-am spus că sunt stângaci. Odată chiar am ieşit cu ei în oraş fiind Ria. Mă aşteptam la comentarii şi întrebări, însă nu mi-au arătat decât feţe mirate. Au fost, însă, alături de mine şi nu m-au tratat deloc diferit”, a declarat britanicul, adăugând că următorul pas a fost să le mărturisească părinţilor. „Tata m-a întrebat dacă vreau să fiu femeie şi a trebuit să-i explic totul, să-i spun că nu sunt transsexual. Nu îi deranjează felul meu de a fi şi de a mă comporta, dar nu vorbim despre asta”, mai spune băiatul.

Citeşte şi:

VIDEO Dragostea necondiţionată de părinte: povestea emoţionantă a unui copil transsexual

FOTO VIDEO Transsexualul care arată tot: un bărbat efeminat sau o femeie frumoasă?

FOTO "Frumuseţea nu are gen": modelul transsexual care i-a întruchipat atât pe Adam, cât şi pe Eva

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite