FOTO VIDEO Transsexualul care arată tot: un bărbat efeminat sau o femeie frumoasă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Întotdeauna mi-am iubit corpul!“, mărturiseşte transsexualul Ines-Loan Rau într-un interviu oferit publicaţiei „Oyster Magazine“, articol însoţit de o serie de fotografii nud.

Transsexualul în vârstă de 24 de ani, de origine franceză, a povestit în Oyster Magazine despre viaţa sa de model cunoscut în întreaga lume, dar şi despre copilăria sa ca băieţel. „Pe când eram doar un copil, visul meu cel mai mare era să fiu prinţesă şi star rock. Faptul că acum sunt manechin este combinaţia perfectă între cele două dorinţe“, consideră Rau.

Rau, care locuieşte de ani buni la New York, a început transformarea în fermeie pe când avea 16 ani, pentru ca la 18 ani să încheie procesul cu operaţia de îndepărtare a organului sexual masculin şi construirea vaginului. Totuşi, Rau explică faptul că niciodată nu i-a fost ruşine cu trupul său, pe care îl iubeşte aşa cum este, şi s-a simţit întotdeauna confortabil pozând goală, chiar şi pe vremea când avea încă penis. 

image

FOTO Daily Mail/Oyster Magazine 

Ines-Loan Rau a apărut şi într-un pictorial din Playboy şi este fericit că oamenii din jurul său i-au înţeles întotdeauna alegerea.

Ai un sentiment extraordinar de puternic atunci când eşti pus în situaţia de a alege sexul pe care vrei să-l ai şi chiar pui în aplicare decizia luată, a mărturisit transsexualul.

Aceasta a adăugat că prietenii din Franţa o numesc „Cenuşăreasa timpurilor noastre“ din cauza parcursului său, de la un băiat provenit dintr-o familie modestă la persoana publică de azi.

image

FOTO Facebook/Oyster Magazine  

Cât desprea ceea ce-i place mai mult la felul în care arată, Rau a admis că „gâtul de lebădă“ este atuul său cel mai de preţ, ţinând cont de faptul că pentru ea noţiunea de sexy nu se reduce doar la seducţie: „Atunci când eşti o persoană sexy cred că oferi o mică parte din tine oamenilor, aşa că sunt de părere că a fi sexy ţine destul de mult şi de a împărtăşi cu ceilalţi.“ 

image

Cea mai bună amică a modelului este un alt manechin transsexual, la fel de celebru pentru frumuseţea sa fragilă, blonda Andrej Pejic (foto), în vârstă de 22 de ani.

image

FOTO hotzona.bg

Rau este o mare fană a anilor 70, „o vreme în care oamenii erau mult mai deschişi“ faţă de sexualitate. 

image

FOTO 2.bp.blogspot.com

În acelaşi timp, manechinul este de părere că în ziua de azi avem tendinţa de a ne lua mult prea în serios, motiv pentru care ea încearcă să treacă prin viaţă ca şi cum ar păşi pe podimul de prezentare, „cu mândrie şi foarte multă încredere“. 

În prezent, Rau scrie o carte în care povesteşte drumul pe care l-a parcurs, cu bune şi rele, până în prezent, volum care se concentrează asupra modului în care o singură persoană poate observa lumea atât prin ochii unui bărbat, cât şi a unei femei.
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite