Care este cel mai bun moment în care să fii online pentru întâlnirea perfectă? Dezvăluirea unui expert în aplicații de dating

0
Publicat:

Experții aplicațiilor de dating au dezvăluit care este cel mai bun moment pentru a intra online atunci când vrei o întâlnire, iar contrar așteptărilor, acel moment nu este în weekend, scrie Daily Mail Online.

Mulți tineri își dau întâlnire pe site-urile de dating. FOTO Shutterstock
Mulți tineri își dau întâlnire pe site-urile de dating. FOTO Shutterstock

Considerate cândva tabu, aplicațiile de dating sunt acum una dintre principalele modalități prin care persoanele singure din întreaga lume își găsesc dragostea.

Experții de la Bumble susțin că lunea, între orele 20-21, este cel mai bun moment pentru a intra online pentru a stabili o întâlnire.

De altfel, întreaga lună ianuarie este „vârful sezonului de întâlniri” pe aplicațiile de dating, înregistrându-se o creștere semnificativă a volumului de mesaje la nivel global pe Tinder, comparativ cu restul anului.

„Duminica întâlnirilor”

Creșterea cea mai mare a avut loc în prima duminică din ianuarie, cunoscută adesea sub numele „Duminica întâlnirilor”.

Dacă ați ratat-o, nu este totul pierdut, deoarece Bumble a dezvăluit orele de vârf pe aplicația sa.

În afara zilei de luni la ora 20, cele mai bune momente pentru a fi pe aplicație (în Marea Britanie) ar fi marțea, la ora 21, joia la ora 19 și duminica la ora 17, potrivit Bumble.

„Cercetările recente ale Bumble au constatat că aproape un sfert dintre britanici sunt mai intenționați în privința timpului lor atunci când vine vorba de întâlniri”, a declarat Bumble, potrivit scrie Daily Mail Online.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite