Xiaomi lansează noi produse AioT la nivel global

0
0
Publicat:

Xiaomi a prezentat astăzi, 26 februarie, și cea mai nouă gamă de produse AIoT în timpul evenimentului de lansare a seriei Xiaomi 13 desfășurat în Barcelona. 

Lansare produse AioT împreună cu seria Xiaomi 13. FOTO Adrian Pogîngeanu
Lansare produse AioT împreună cu seria Xiaomi 13. FOTO Adrian Pogîngeanu

Linia de produse este formată din Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro și Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. 

Xiaomi Buds 4 Pro

Cu funcții TWS îmbunătățite și finisaje premium, cele mai noi căști Xiaomi livrează o experiență de ascultare de calitate. Xiaomi Buds 4 Pro încorporează tehnologia LDAC Sony, care asigură rate de transfer ale datelor de până la 990 kbps și valori de amplitudine de până la 32-bit, alături de suport Hi-Res Audio Wireless. 

Xiaomi Buds 4 Pro dispun și de capabilități de anulare activă a zgomotului, cu valori de până la 48 dB, ceea ce înseamnă că izolează aproape toate interferențele externe. 

Xiaomi Buds 4 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu
Xiaomi Buds 4 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu

Funcția Built-in Dimensional audio prezentă la Xiaomi Buds 4 Pro detectează mișcările capului și ajustează sunetul în funcție de poziționarea în spațiu, iar detaliile audio sunt redate cu precizie. Mai mult decât atât, căștile asigură experiențe de sunet surround și sunt companionul perfect pentru pasionații de filme oriunde și oricând.

Xiaomi Buds 4 Pro au și o baterie care asigură până la 9 ore de utilizare la o singură încărcare și până la 38 de ore, atunci când este folosită carcasa de încărcare. Căștile au și suport pentru încărcare wireless și le permit utilizatorilor să le conecteze ușor la mai multe dispozitive în același timp, cu funcție integrată de conectivitate dual-device.

Xiaomi Buds 4 Pro pot fi depozitate într-o carcasă realizată sub formă unei „capsule spațiale”, în interiorul căreia căștile sunt în siguranță. Protecțiile pentru urechi sunt realizate din material LSR pentru o fixare mai bună și au trei dimensiuni diferite. Noua funcție "Intelligent Fit Monitoring" le permite utilizatorilor să găsească mărimea potrivită a protecțiilor pentru confort pe timp îndelungat. Noile căști vin în două variante de culoare: Star Gold și Space Black, pentru un look cu adevărat premium.

Odată cu lansarea Xiaomi Buds 4 Pro, utilizatorii pot ajusta sunetul prin aplicația dedicată Xiaomi Earbuds, disponibilă în premieră. Aceasta oferă acces la specificații personalizate, cum ar fi modurile ANC și de transparență, Built-in Dimensional audio și conectivitatea dual-device, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze experiențele de ascultare după preferințe. Aplicația poate fi descărcată din Google Play Store și le oferă utilizatorilor un control complet asupra setărilor audio.

Xiaomi Buds 4 Pro vor fi disponibile în curând în România, la prețul recomandat de vânzare de 1249 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi Watch S1 Pro este simbolul fuziunii dintre designul ceasurilor clasice și tehnologia prezentului asigurată de un smartwatch. Construit cu din materiale premium acest ceas inteligent are un ecran AMOLED remarcabil de 1.47”, cadran rotativ și sticlă de safir rezistentă la zgârieturi.

Este disponibil în două variante distincte de culoare, inclusiv o carcasă argintie cu o curea de piele maro și o carcasă neagră cu o curea din cauciuc fluor negru. Ambele pot fi personalizate cu peste 100 de watch faces (fețe). Telescoapele universale ale ceasului permit înlocuirea ușoară a curelelor.

Xiaomi Watch S1 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu
Xiaomi Watch S1 Pro. FOTO Adrian Pogîngeanu

Integrarea interfeței utilizatorului și animațiile optimizate îmbunătățesc estetica și fluiditatea ecranului. Capabilitățile de sincronizare avansate elimină decalajul de timp între primirea notificărilor de pe alte dispozitive. Xiaomi Watch S1 Pro are și funcție de împerechere pop-up, disponibilă exclusiv pe telefoanele inteligente Xiaomi, care simplifică procesul de inițiere și sincronizare.

Xiaomi Watch S1 Pro monitorizează în timp real informații ce acoperă peste 100 de activități sportive. Pentru alergători există și 10 programe integrate pentru a servi diferite obiective de fitness, inclusiv combinații de alergare/mers pentru începători, antrenamente pentru arderea caloriilor, de anduranță și chiar antrenamente pentru alergări în intervale, specifice pentru sănătatea inimii și plămânilor. De asemenea, oferă o serie de date și funcții de monitorizare a sănătății, care acoperă numărul de calorii arse, intensitatea exercițiilor, monitorizarea somnului, pulsul și nivelul de oxigen din sânge (SpO₂).

Xiaomi Watch S1 Pro are o baterie care îi asigură funcționarea neîntreruptă până la 14 zile și se încarcă rapid. Spre exemplu, o încărcare de 10 minute îi asigură 2 zile de utilizare la nivel moderat. Ceasul este echipat cu un difuzor puternic și are un algoritm AI de anulare a zgomotului ce le permite utilizatorilor să comunice fără probleme atunci când îl folosesc pentru apeluri telefonice prin Bluetooth. Mai mult decât atât, Xiaomi Watch S1 Pro este livrat și cu un încărcător wireless care asigură o încărcare completă în 85 de minute.

Xiaomi Watch S1 Pro va fi disponibi în curândl în România, la prețul recomandat de vânzare de 1499 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.


Fiind prima trotinetă electrică Xiaomi cu sistem dublu de suspensie, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra oferă călătorii iconfortabile și sigure, chiar și în condiții de teren accidentat.

Înălțarea șasiului și sistemul de suspensii duale le vor asigura utilizatorilor o vizibilitate mai bună și mai multă stabilitate. Pentru a reduce riscul penelor de cauciuc, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra este echipat cu anvelope mai mari, rezistente la perforare și auto-etanșe, Xiaomi DuraGel Tires.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. FOTO Adrian Pogîngeanu
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. FOTO Adrian Pogîngeanu

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra poate atinge viteze de până la 25km/h și poate urca fără probleme pante cu o înclinație de până la 25%. Puterea maximă a motorului de 940W și bateria rezistentă le oferă utilizatorilor autonomia de a călători până la 70km. Noul mod S+ accelerează rapid și oferă un plus de adrenalină.

Cu un corp de aluminiu ușor și rezistent la coroziune, noua trotinetă electrică suportă o greutate maximă de până la 120 kg. Dimensiunea punții de 880cm și mânerele cu grip de 490 mm completează design-ul. Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra are și certificare IP55.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra va fi disponibil în curând în România, la prețul recomandat de vânzare de 4999 lei, în rețeaua partenerilor autorizați.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite