Noi detalii despre BlackBerry: lucrează la un model de lux şi cel cu ecran mare este confirmat neoficial cu un nou nume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A reînceput seria zvonurilor despre BlackBerry. După telefonul cu ecran de aproape 5 inci, apare modelul Porsche Design. Deocamdată, BlackBerry are trei telefoane confirmate.

BlacBerry Porsche Design n-a fost niciodată un succes al companiei, poate doar în termeni de estetică, dar asta nu i-a descurajat pe canadieni. Ce poate face acest telefon mai bine decât Z10 deja lansat sau Q10? Nimic marcant, doar arată mai bine. Spatele este acoperit cu piele, iar cadrul de aluminiu îi dă un aspect premium demn de un telefon care cel mai probabil va costa peste 1.000 de dolari, notează The Verge.

Telefonul, deşi neconfirmat de către companie, are toate elementele care definesc linia actuală de telefoane BlackBerry. Port microUSB aşezat lângă cel microHDMI, ecran tactil mare şi capac spate dotat cu conexiunea NFC. Tinhte din Vietnam, aceeaşi sursă care a publicat primele imagini neoficiale foarte bune cu Z10, spune că modelul nu va fi lansat anul acesta, ci cel mai probabil la jumătatea anului viitor.

Cât despre BlackBerry A10, presupul smartphone canadian cu ecran mare, acesta se pare că se va numi Z30, conform PocketNow. Acum pare ceva mai realist, cel puţin prin nume, dar şi printr-un videoclip neoficial în care este prezentat sistemul de operare. Acesta nu este totuşi cel mai de încredere, doare peste o imagine cu telefonul putea fi inserat filmul deja disponibil încă de la lansarea Z10.

Despre BlackBerry Z30 se presupune că va avea un ecran de 5 inci la rezoluţie HD, procesor dual-core de la Qualcomm, cameră foto de 8 megapixeli, memorie RAM de 2GB şi un spaţiu de stocare de 16GB. Bateria se poate să fie mai mare decât la actualele modele, ajungând la 2.800 mAh.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre BlackBerry:

REVIEW BlackBerry Z10 - canadienii au învăţat să facă smartphone-uri bune

REVIEW BlackBerry Q10 - tastatura fizică trăieşte mai departe pe noul telefon BlackBerry, iar fanii vor fi mulţumiţi

BlackBerry şi parcursul în ultimele luni: cele mai căutate telefoane sunt cele vechi

Specificaţiile tehnice complete ale lui BlackBerry A10, cel mai mare telefon al canadienilor

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite