MSI lansează monitorul de gaming MEG 342C QD-OLED

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MSI anunță lansarea monitorului de gaming MEG 342C QD-OLED de 34 de inci, care oferă o combinație de tehnologie Quantum Dot și panel OLED.

Monitor MSI MEG 342C QD-OLED de 34 de inci.
Monitor MSI MEG 342C QD-OLED de 34 de inci.

Luminozitatea HDR este ajustată până la 1000 niți, depășind cerințele de certificare VESA DisplayHDR True Black 400, monitorul are un timp de răspuns foarte rapid de 0,1 ms și o rată de refresh de 175 Hz.

Performanța culorilor este îmbunătățită prin tehnologia Quantum Dot, spre deosebire de alte monitoare OLED. Volumul culorilor atinge 97,8% Adobe RGB, 99,3% DCI-P3 și 139,1% sRGB, cu cele mai vii culori în modul implicit Premium Color Mode. În modul profesional, cu o valoare DELTA E mai mică de 2, culoarea afișajului este precisă.

SpectrumBar nu este doar o bară luminoasă care suportă efecte de iluminare RGB prin intermediul funcției Mystic Light, ci dispune și de o nouă funcție Glow Sync care permite sincronizarea automată a acesteia cu conținutul afișat.

MSI Gaming Intelligence și funcția OLED CARE sunt exemple de integrare între hardware și software. Cu ajutorul inteligenței artificiale, vei fi cu un pas înaintea adversarilor din jocurile preferate și vei reduce riscurile de arsuri OLED.

MSI MEG 342C QD-OLED de 34 de inci, din spate.
MSI MEG 342C QD-OLED de 34 de inci, din spate.

Noul monitor de gaming MEG 342C QD-OLED de la MSI oferă și o varietate de porturi I/O pentru gamerii cărora le place să folosească KVM pentru a controla mai multe dispozitive prin intermediul hub-urilor USB încorporate și pentru a încărca dispozitive inteligente cu porturile USB Type-C (Power Delivery de până la 65W) și 4 porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A.

Dispozitivul este echipat și cu 2 porturi HDMI care suportă 3440 x 1440 la 175Hz, așa cum este specificat în HDMI 2.1 și este compatibil cu cea mai recentă generație de dispozitive de consolă.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite