CES 2023: MSI anunță noile serii de laptopuri echipate cu RTX 40

0
0
Publicat:

MSI, producător de laptopuri a dezvăluit noile sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi unități grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și cu procesoare Intel Core din seria HX până la a 13-a generație.

image

Cele mai recente laptopuri MSI sunt echipate cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada  Lovelace, care aduce un salt calitativ în materie de performanță cu DLSS 3 bazat pe AI și permite lumi virtuale realiste cu ray tracing complet. Datorită îmbunătățirii puterii, opt dintre noile laptopuri MSI sunt validate de NVIDIA Studio, nu numai în seria Content Creation ci și în seriile de Gaming și Business and Productivity.

Creatorii 3D au acces la NVIDIA Omniverse, o platformă compatibilă cu RTX și AI care conectează fluxurile de lucru 3D, înlocuind modelele liniare cu crearea și sincronizarea în timp real.

Noul laptop de gaming MSI sosește cu cel mai nou design termic exclusiv. Toate conductele termice au fost reproiectate în conducte partajate, conducte dedicate și conducte exclusive pentru VRAM, pentru a asigura că performanța va fi livrată complet.

Ca răspuns la îmbunătățirea performanțelor, laptopurile MSI din seria GeForce RTX 40, de la seria high-end Titan până la seria de gaming de bază Katana, încorporează designul MUX pentru a permite activarea modului Discrete Graphics Mode prin MSI Center, eliberând și mai multă putere GPU.

Sub motto-ul designului estetic, MSI a lansat mai mult de 10 noi design-uri de laptopuri de gaming și a aplicat, de asemenea, afișajul 16:10 QHD+ cu rată de refresh de 240 Hz în gaming-ul high-end, respectiv în seriile Raider GE, Vector GP și Stealth. 

Seria Titan GT/ Seria Raider GE/ Seria Vector GP: Extreme Powerhouse

Titan GT și Raider GE vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5,2GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru.

Pentru pune în valoare aceste performanțe, Titan GT și Raider GE vin cu primul afișaj din lume Mini LED 4K/144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 de niți cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală, în timp ce Raider GE este echipat cu afișajul 16:10 QHD+ 240Hz. 

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou cu o bară luminoasă cu matrice upgradată, cu mai mult stil și un aspect futuristic. La fel ca seria Vector GP, cu noul design minimalistic cu profil redus, dar și cu performanțe impresionante.

Seria Stealth vine acum cu o gamă completă de dimensiuni, de la 14, 15, 16, până la 17 inci. Vă prezentăm noile modele Stealth 14 Studio și Stealth 16 Studio. Ambele au corpul din aliaj de magneziu-aluminiu care oferă beneficiul unui șasiu subțire și ușor. Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inci al MSI.

Stealth 16 Studio vine cu un sistem de sunet trilateral Dynaudio și 6 difuzoare. Stealth 17/16/14 Studio sunt laptopuri validate NVIDIA Studio, care îndeplinesc diferite sarcini din domeniul jocurilor și al creării de conținut.

Stealth 15 aduce un ecran OLED cu rată de refresh ridicată de 240 Hz și timp de răspuns mai mic de 0,2 ms. Acesta suportă de asemenea un gamut de culoare DCI-P3 de 100%.

Cu suita de tehnologii NVIDIA Max-Q care optimizează performanța sistemului, puterea, durata de viață a bateriei și acustica, seria Stealth nu este doar rapidă, ci și subțire și silențioasă.

Seria Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword

MSi anunță și o serie complet nouă de laptopuri de gaming entry-level, Cyborg 15. Acesta vine cu un design futurist translucid al șasiului, prin care se pot vedea componentele mecanice și electrice.

Cu corpul său subțire și ușor și designul inspirat de cyberpunk, Cyborg 15 este o alegere potrivită pentru cei care s-au plictisit de designul obișnuit de laptop de gaming din clasa entry.

MSI a actualizat și laptopurile de jocuri Katana, Sword și Pulse cu cele mai recente plăci grafice și procesoare. Mai mult, Pulse, Katana și Sword sunt acum disponibile cu comutator MUX. Jucătorii pot comuta între modul grafic hibrid sau modul grafic discret prin intermediul MSI Center încorporat.

Seria Creator Z

Cel mai recent Creator Z17 HX Studio/ Creator Z16 HX Studio vine cu procesoarele din seria Intel HX de generația a 13-a și a fost, de asemenea, certificat de NVIDIA Studio. Cu designul termic Vapor Chamber Cooler, seria Creator Z păstrează sistemele reci sub efort.

Pe lângă suportul pentru noul stylus, MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, cu 4096 de niveluri de presiune și feedback haptic, ceea ce oferă un feedback echivalent cu  scrisul pe hârtie. Poți utiliza MSI Pen 2 și ca un creion tradițional pe hârtie.

Seria Prestige

Noile Prestige 14 Evo și Prestige 16 Evo sunt dotate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din seria H, în timp ce Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series și este validat de NVIDIA Studio.

Noul Prestige 13 Evo de 13 inci este cel mai ușor laptop din întreaga serie MSI, construit din aliaj de aluminiu cu magneziu, și cântărește doar 990 g. Prestige 13 Evo este de asemenea echipat cu o baterie de mare capacitate de 75Whrs, care poate oferi o autonomie de până la 15 ore.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite