MSI anunță disponibilitatea în România a noilor laptopuri echipate cu RTX 40

0
Publicat:

MSI a prezentat ieri, 24 februarie, în cadrul unui eveniment desfășurat în București, noile laptopuri echipate cu procesoare grafice GPU din seria RTX 40 și cu procesoare CPU Intel Core din din a 13-a generație, seria HX.

Prezentare laptopuri MSI în România. FOTO Adevărul
Prezentare laptopuri MSI în România. FOTO Adevărul

Cele mai recente laptopuri MSI sunt echipate cu arhitectura eficientă NVIDIA Ada Lovelace, care aduce un salt calitativ în materie de performanță cu DLSS 3 bazat pe AI și permite lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

MSI Titan GT & Raider GE

Premiatele Titan GT și Raider GE vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând astfel procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5,2GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru.

Pentru a pune în valoare performanța hardware, Titan GT și Raider GE vin cu un ecrane deosebite. Titan GT este echipat cu primul afișaj din lume Mini LED 4K/144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 de niți, cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală, în timp ce Raider GE este echipat cu afișajul 16:10 QHD+ de 240Hz. 

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou cu o bară luminoasă cu matrice upgradată și un aspect futurist.

Seria Stealth

Seria Stealth vine acum cu o gamă completă de dimensiuni, de la 14, 15, 16, până la 17 inci. Modelele Stealth 14 Studio și Stealth 16 Studio au corpul din aliaj de magneziu-aluminiu care oferă beneficiul unui șasiu subțire și ușor. Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inci. Stealth 16 Studio vine cu un sistem de sunet trilateral Dynaudio cu 6 difuzoare. În plus, pentru a oferi performanțe puternice, Stealth 17/16/14 Studio sunt laptopuri validate NVIDIA Studio și îndeplinesc diferite nevoi în domeniul jocurilor și al creării de conținut.

Stealth 15 dispune de un ecran OLED revoluționar cu rată de refresh de 240 Hz și timp de răspuns mai mic de 0,2 ms. Acesta suportă, de asemenea, un gamut de culoare DCI-P3 de 100%.

Seria Pulse & Katana

MSI a actualizat și popularele modele de gaming din seriile Katana și Pulse la cele mai recente plăci grafice și procesoare, pentru o mai bună performanță în jocuri. Noile dispozitive sunt acum disponibile cu design MUX. Jucătorii pot comuta cu ușurință între modul grafic hibrid sau modul grafic dedicat prin intermediul MSI Center încorporat.

Seria Creator Z

Șasiul prelucrat pe CNC nu este singurul punct de atracție al seriei Creator Z și performanța este acum la un alt nivel. Cele mai recente modele Creator Z17 HX Studio & Creator Z16 HX Studio vin cu procesoarele de top din seria Intel HX din generația a 13-a și suntcertificate de NVIDIA Studio. Laptopurile din seria Creator Z beneficiază de designul termic Vapor Chamber Cooler.

Pe lângă suportul pentru noul stylus MSI, MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, cu 4096 de niveluri de presiune și feedback haptic, ceea ce oferă o experiență echivalentă cu scrisul pe hârtie adevărată. Poți utiliza MSI Pen 2 și ca pe un creion tradițional pe hârtie, fără a trece la creioane reale.

La prezentare au participat Cosmin Nedeloiu, Sales Manager MSI România (S), și Traian Țeglet Brand Manager Nvidia pe zona Balcani.

image

Și o privire asupra noilor laptopuri de gaming MSI expuse la eveniment.

Toate modelele prezentate sunt disponibile în Romania în magazinele specializate.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite