MSI a prezentat noua gamă de laptopuri cu RTX 40

0
Publicat:

MSI a organizat evenimentul virtual ”MSIology: The Leap to Singularity” în cadrul căruia a prezentat noile laptopuri, echipate cu cele mai recente NVIDIA GeForce RTX 40 și procesoare până la Intel Core HX din a 13-a generație, disponibile pentru precomandă.

image

MSI anunță noile modele Stealth 16 Studio și Stealth 14 Studio, câștigător al celui mai recent premiu CES 2023. Aceste două modele vin cu un design atrăgător, de culoare alb și albastru stelar. Echipat cu un șasiu din aliaj de aluminiu și magneziu, Stealth 16 Studio cântărește mai puțin de 2 kg și este mai subțire de 2 cm.

Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inci care ar putea experimenta jocuri impresionante și ar putea gestiona eficient mai multe sarcini în mișcare. 

Multipremiatul Titan GT77 HX este înarmat cu cel mai puternic procesor i9-13980HX și cu un GPU pentru laptop GeForce RTX 4090, împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, ajungând la o putere totală de 250 W sau suportând o frecvență de 5,2 GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru. Titan GT77HX vine cu primul ecran MiniLED 4K/144Hz din lume.

Seria Raider GE vine cu un șasiu inspirat de mașinile sport, cu un design aerodinamic. Bara de lumini cu matrice îmbunătățită face ca noul Raider GE să arate mai elegant și să se distingă mai bine.

MSI a adus un Smart TouchPad inovator pe ediția specială a lui Raider GE78 HX. Acesta pune pe touchpad cele mai utilizate taste rapide funcționale și suportă, de asemenea, comenzi personalizate. 

Cyborg 15 vine cu un design estetic al șasiului, din fibră de sticlă, prin care se pot vedea părțile mecanice interioare, oferind un aspect futurist SF și cele mai recente componente hardware.

Cel mai recent Creator Z17 HX Studio vine cu designul termic Vapor Chamber Cooler, care a maximizat puterea procesoarelor din seria Intel HX de generația a 13-a și a GPU-urilor NVIDIA RTX 40.

Premiatul MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, care se conectează mai rapid  și se simte exact ca și cum ai scrie pe hârtie adevărată. MSI Pen 2 ar putea fi utilizat și pe hârtie reală, ca un stilou tradițional.

MSI anunță noul Prestige 13 Evo, cu un design foarte subțire și ușor, sub 1 kg. Dotat cu o baterie de lungă durată de 75Whrs, este un bun companion pentru o zi lungă de întâlniri sau călătorii.

Există și o altă opțiune, de 16 inch. Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series  și cu validarea NVIDIA Studio, care promite o productivitate și mai bună, precum și performanțe crescute.

De asemenea, seria Modern se împrospătează cu noi opțiuni de culoare, albastru stelar și bej roz, pentru a satisface tendințele moderne de zi cu zi. 

Cea mai recentă serie de laptopuri MSI aduce o tehnologie inovatoare, cu performanțe ridicate și un design complet nou. Noile game de notebook-uri MSI sunt acum disponibile pentru precomandă și sunt însoțite de recompense la achizițiile early bird.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite