Articol publicitar

HUAWEI FreeBuds 5, căști Open-fit TWS elegante cu sunet uimitor [TECH REVIEW]

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

HUAWEI lansează noile HUAWEI FreeBuds 5, care aduc cele mai recente tehnologii în domeniul căștilor și îmbină design-ul elegant, culorile vibrante și confortul suprem în utilizare.

Căștile HUAWEI FreeBuds 5 în carcasă, varianta Ceramic White.
Căștile HUAWEI FreeBuds 5 în carcasă, varianta Ceramic White.

Forma căștilor este inspirată de "Prince Rupert's Drop" și dezvoltarea sticlei Kunlun. Fiind în perioada premergătoare Paștelui, curbură perfectă a carcasei căștilor HUAWEI FreeBuds 5 nu poate să nu te ducă măcar o clipă cu gândul la forma oului, un simbol al renașterii.

Am testat modelul Ceramic White, iar carcasa de încărcare albă are un finisaj mat uimitor, curbat cu eleganță, plăcut la atingere și se deschide / închide cu ușurință.

Fiecare cască are dimensiunile 2.4 mm x 17.6 mm x 22.8 mm și cântărește 5,4 grame. Carcasa are dimensiunile 66.6 mm x 50.1 mm x 27.3 mm ± 0.5 mm și cântărește 45 grame.

Pentru a descoperi conținutul cutiei căștilor vezi clipul următor.

Dincolo de aspectul stilat, HUAWEI FreeBuds 5 sunt extrem de confortabile, datorită unor simulări ergonomice stricte în procesul de proiectare, care le fac să se simtă ca o extensie a urechii, iar designul deschis al căștilor le face să fie mai confortabile pentru utilizarea prelungită. Căștile se adaptează perfect urechilor și datorită autonomiei extinse, le poți purta o zi întreagă fără să simți cel mai mic disconfort.

Căștile sunt echipate cu un driver dinamic ultra-mag, alimentat de două inele magnetice și o diafragmă cu diametru de 11 mm, care lucrează în tandem cu tehnologia turbo de sunet pentru a oferi sunetului forță, amplitudine mare și note de bas puternice.

Carcasa căștilor HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.
Carcasa căștilor HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.

Datorită codec-urile L2HC și LDAC™, HUAWEI FreeBuds 5 oferă o calitate audio de înaltă rezoluție de la începutul până la sfârșitul întregului proces de ascultare, redând fiecare notă cu fidelitate. HUAWEI FreeBuds 5 suportă codificarea audio LDAC™ HD, cu viteze de transmisie audio HD de până la 960-990 kbps și o rată de eșantionare / adiție de biți de până la 96 kHz/24 biți.

Datorită algoritmului încorporat, căștile oferă un egalizator (EQ) adaptabil de la 100 Hz la 2000 Hz în 2 secunde, prin luarea în considerare a structurii canalului tău auditiv, a stării de purtare și a nivelului de volum. Această funcție permite căștilor să ofere o calitate constantă a sunetului pentru toți utilizatorii.

Egalizatorul vine cu un număr de 4 profiluri de sunet principale: Default, Bass Boost, Treble boost și Voices. Pe lângă acestea, ai acces la un panou de sunet profesional care-ți permite să-ți pui imaginația și auzul la încercare.

Mai mult, fiind primele căști TWS open-fit care suportă standardul Audio Vivid, HUAWEI FreeBuds 5 anihilează limitările canalelor audio fixe și dau curs unei experiențe unice la fiecare purtare.

Ca să profiți la maximum de sunet, căștile au și anulare activă a zgomotului (ANC) pentru entertainment și apeluri. Datorită acestui fapt, experiența generală de ascultare a muzicii va fi confortabilă și puternic imersivă. Sunt trei moduri de ANC: general, dinamic și comod, în funcție de spațiul în care folosești anularea zgomotului.

Căștile HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.
Căștile HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.

Căștile sunt echipate cu trei microfoane care lucrează în tandem cu un algoritm de anulare a zgomotului 3A și un algoritm neural profund (DNN) pentru a anula adaptiv zgomotul în timpul apelurilor, permițând persoanei cu care vorbești să audă vocea ta în mod clar, indiferent dacă te afli în metrou, ești într-o cafenea aglomerată sau mergi pe o stradă zgomotoasă.

HUAWEI FreeBuds 5 pot fi conectate simultan la două dispozitive care rulează sisteme de operare diferite. La deschiderea carcasei de încărcare, telefoanele mobile, tabletele și PC-urile din apropiere vor afișa automat o invitație de asociere, care poate fi personalizată după preferințele tale, alegând dintre temele HUAWEI.

Poți asocia căștile pentru prima dată sau să te reconectezi la ele doar atingând butonul rotund discret aflat pe partea dreaptă a carcasei căștilor. Cu suport pentru conexiuni multi-dispozitiv, căștile pot comuta automat conexiunea între dispozitive, indiferent dacă efectuezi apeluri telefonice sau urmărești videoclipuri.

De asemenea, ca măsură de siguranță, dacă întâmplător îți pică o cască în timp ce asculți muzică, sunetul se oprește până o pui la loc, astfel încât să n-o pierzi.

HUAWEI FreeBuds 5 oferă viață lungă a bateriei și încărcare super rapidă. Căștile suportă încărcarea rapidă 5C, cu o durată a bateriei de până la 30 de ore. O încărcare de 5 minute asigură până la 2 ore de ascultare. În cele două săptămâni de testare le-am încărcat de 2 ori, pe un stand wireless. Fiecare cască are o baterie de 42 mAh, iar carcasa una de 505 mAh. La capitolul autonomie avem:

  • redare muzică (anularea zgomotului oprită) 5 ore;
  • redare muzică (anularea zgomotului pornită) 3,5 ore;
  • redare muzică cu încărcări multiple în carcasă (anularea zgomotului oprită) 30 de ore;
  • redare muzică cu încărcări multiple în carcasă (anularea zgomotului pornită) 20 de ore.

Pentru gameri, modul cu latență redusă asigură sincronizarea perfectă a sunetului în timpul jocurilor. Controalele de gesturi permit utilizatorilor să opereze căștile prin alunecarea mâinii peste suprafața lor netedă.

Căștile HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.
Căștile HUAWEI FreeBuds 5, varianta Ceramic White.

Comenzile tactile sunt ușor de utilizat și te eliberează de nevoia de a scoate constant telefonul din buzunar. Poți apăsa și ține apăsat pe oricare dintre căști pentru a activa/dezactiva anularea zgomotului sau pentru a respinge un apel, poți glisa în sus/jos pe ”piciorul căștii” pentru a mări/micșora volumul și poți atinge de două ori pentru a reda/pauza audio sau pentru a răspunde/respinge apeluri, a reda piesa precedentă/următoarea sau a activa asistentul vocal.

Pentru a folosi caracteristicile avansate ale căștilor, este recomandat să folosiți aplicația HUAWEI AI Life, disponibilă în Google Play și App Store.

HUAWEI FreeBuds 5 mai sunt disponibile și în alte două opțiuni de culori: Silver Frost și Coral Orange.

Ca produs flagship al seriei TWS Huawei în 2023, HUAWEI FreeBuds 5 oferă o experiență confortabilă de ascultare și tehnologii acustice de ultimă generație, împachetate într-un design elegant, cu o carcasă rotunjită și netedă, plăcută la atingere.

Căștile HUAWEI FreeBudsse vor lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 699 lei și vor fi disponibile în magazinul online HUAWEI, din 13 aprilie 2023.

În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 100 lei din prețul noului produs.

Nu în ultimul rând, clienții noilor căști primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare.

Produsul poate fi achiziționat în 6 rate fără dobândă si livrare gratuită.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite