Noua gamă de produse Huawei și telefonul P60 Pro vor fi lansate oficial în Europa pe 9 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei a prezentat în China o serie de noi produse high-end, de la smartphone-uri și ceasuri inteligente la laptopuri și căști. Toate aceste noi dispozitive Huawei vin în curand în Europa și vor fi prezentate oficial la Munchen, pe 9 mai.

HUAWEI WATCH Ultimate
HUAWEI WATCH Ultimate

Noua generație de produse  HUAWEI vine în Europa

În această primăvară, Huawei va aduce consumatorilor europeni două noi smartphone-uri de ultimă generație. Huawei P60 Pro, noul flagship în materie de fotografie și cel mai avansat telefon în această direcție O altă premiera în istoria smartphone-urilor Huawei este Huawei Mate X3. Noul flagship pliabil include toate noile tehnologii avansate într-un corp extrem de subțire, ușor și durabil. 

Prezentarea noilor dispozitive nu ar fi completă fără Huawei WATCH Ultimate este vârful de gamă al categoriei de ceasuri inteligente Huawei, creat pentru exploratorii care caută în mod constant să se întreacă pe sine, păstrând în același timp aspectul luxos.

Acesta stabilește un nou standard pentru ceasurile inteligente de pe piață, cu o mulțime de caracteristici, design high-end și materiale de top. De asemenea portofoliul de wearables al Huawei va vedea și un nou smartwatch cu eSIM care va fi lansat mai târziu în cursul anului.

Huawei a prezentat și noul MateBook X Pro, care este un laptop ușor și subțire ce combină estetica, inovațiile și inteligența, oferind o formă mobilă ușoară și convenabilă. Pasionații de wearables și muzică se vor bucura de noile căști HUAWEI FreeBuds 5, cu un accent puternic pe design și calitatea sunetului.

Disponibilitate

Toate noile produse ale HUAWEI vor fi disponibile pe piețele europene. HUAWEI WATCH Ultimate va fi primul produs care va fi scos la vânzare începând cu data de 3 aprilie, urmat îndeaproape de HUAWEI FreeBuds 5.

Disponibilitatea noilor smartphone-uri HUAWEI P60 Pro și HUAWEI Mate X3 și a laptopului HUAWEI MateBook X Pro vor fi confirmate în cadrul evenimentului de lansare din 9 mai. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite