Cel mai bun telefon Nokia a primit un nume neoficial, „EOS“ nu va fi inclus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefonul Nokia cu cea mai bună cameră din lume este pe cale să fie anunţat în aproximativ trei săptămâni. Acum, apare pentru prima dată numele neoficial prin intermediul uneia dintre cele mai credibile surse.

Nokia Lumia EOS a fost până acum numele acestui smartphone cu 41 megapixeli de la Nokia şi sistem de operare Windows Phone. Totuşi, era de aşteptat ca finlandezii să nu-l lanseze cu acest nume pe piaţă şi acum evleaks confirmă că noul smartphone se va numi Nokia Lumia 1020. Evleaks a fost sursa şi anul trecut pentru Nokia Lumia 920 şi Lumia 820, cu câteva zile înainte de lansarea oficială.

Cel mai bun telefon Nokia de până acum se numeşte Lumia 925 şi abia a fost lansat în Marea Britanie şi Germania. Are aceeaşi cameră foto de 8 megapixeli de pe Nokia Lumia 920 de anul trecut, dar mai bine optimizat pentru condiţii de luminozitate scăzută. Nokia Lumia 1020 va veni, după cum se prefigurează deja, cu o cameră de 41 megapixeli împrumutată de la Nokia 808 PureView.

image

Nokia susţine un eveniment pe 11 iulie, la New York, când îşi va prezenta noul telefon. Până acum n-a spus decât că zoom-ul va fi reinventat şi a publicat un teaser sugestiv: „41 de milioane de motive“. Chiar dacă va fi prezentat pe 11 iulie, este foarte probabil ca Lumia 1020 să n-ajungă în magazine până în toamnă, când va fi lansat noul iPhone şi după ce Microsoft îşi va prezenta noul Windows Phone.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Mai jos sunt informaţiile esenţiale de până acum: 

Războiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

Viitorul Nokia şi ce înseamnă el: procesarea fotografiilor după ce au fost realizate şi telefoane de top dual SIM

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite