FOTO Nokia dezvăluie cel mai important detaliu despre telefonul Lumia EOS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nokia susţine un eveniment pe 11 iulie, când îşi va prezenta telefonul cu cea mai bună cameră. Acum, într-o încercare de a menţine interesul ridicat, Nokia sugerează cam cât de bună va fi noua cameră pe care o aduce în „ograda“ Windows Phone 8.

Nokia are, în acest moment, Lumia 925 cu cea mai bună cameră foto din portofoliul său. Pe 11 iulie lucrurile se vor schimba însă, Nokia va introduce cea mai mare cameră care a ajuns vreodată pe un smartphone Windows Phone 8. Este vorba de cea de 41 megapixeli de pe Nokia 808 Pureview. Nokia nu spune asta direct, ci printr-un afiş inspirat: „41 de milioane de motive“, notează GSMArena.

image

Ce înseamnă aceste „motive“? Mesajul direct al Nokia că noul său telefon pe care a spus că-l va lansa în New York, pe 11 iulie, are 41 de milioane de pixeli (41 MP). Asta înseamnă că Nokia Lumia 925 tocmai va fi depăşit de un telefon produs tot de finlandezi, după ce Galaxy S4 Zoom l-a întrecut în număr de megapixeli şi capacitatea de zoom sporită.

Ce se mai ştie despre Nokia Lumia EOS? În primul rând, nu este cert numele, EOS este o marcă a Canon şi s-ar putea ca cele două companii să nu se fi aliat. Este doar un supranume care să sugereze capabilităţile foto ale noului smartphone. Apoi, va rula Windows Phone 8 şi cel mai probabil va moşteni linia Nokia Lumia 92x.

Asta înseamnă că procesorul va fi dual-core de la Qualcomm (o limitare a Windows Phone 8), o memorie RAM de 1GB şi un ecran de 4,5 inci, AMOLED, PureMotion HD+ care îţi permite să îl foloseşti şi prin intermediul unei mănuşi. În plus, policarbonatul va domina şi acest telefon, iar capacul din spate va fi uşor ieşit în afară pentru a cuprinde senzorul foto.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Mai jos sunt informaţiile esenţiale de până acum: 

Războiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

Viitorul Nokia şi ce înseamnă el: procesarea fotografiilor după ce au fost realizate şi telefoane de top dual SIM

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite