VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nokia Lumia EOS, smartphone-ul cu Windows Phone 8 despre care se zvoneşte că va avea camera foto cu cei mai mulţi megapixeli, este aproape confirmat. Acel „aproape“ este necesar, deoarece doar un videoclip neoficial certifică în acest moment existenţa telefonului.

Nokia vrea totul sau nimic cu seria sa Lumia şi se prea poate să obţină totul în ceea ce priveşte camera foto cu noul smartphone Lumia EOS. Nu se va numi chiar aşa, „EOS“ este marcă înregistrată a Canon, dar din seria Lumia cu siguranţă va face parte. Acum, ViziLeaks furnizează un videoclip în care arată mai bine camera foto. Da, este imensă!

După cum se poate observa în fotografia de mai sus, o captură din videoclip, megapixelii încă nu sunt trecuţi pe acest telefon Nokia Lumia. Fie Nokia nu s-a hotărât câţi megapixeli va aduce cu acest model, fie este doar un prototip pe care n-a mai trecut numărul megapixelilor. Trebuie precizat că Nokia 808 PureView, telefonul cu cei mai mulţi megapixeli de până acum, are 41 megapixeli, dar ViziLeaks afirmă că vor fi „doar“ 40 MP pe acesta.

Mai multe imagini cu Nokia EOSFOTO Monstrul Nokia Lumia EOS are o cameră foto imensă

Ieri am publicat primele imagini cu acest telefon şi cu acea „cocoaşă“ a sa. Este necesară pentru că senzorul este atât de mare. În prezent, Nokia oferă smartphone-ul Nokia Lumia 920 (cu varianta Lumia 928 pentru Verizon) cu cea mai ridicată calitate în ceea ce priveşte realizarea fotografiilor în condiţii de luminozitate scăzută. Spre finalul acestei luni va fi lansat şi Lumia 925, iar acesta cu câteva zeci de megapixeli cel mai probabil va veni în toamnă.

Nimic nu confirmă încă telefonul, dar parcursul este acelaşi pe care l-au avut terminalele Nokia din 2012. Primele informaţii privind încărcarea wireless şi primele imagini au apărut pe contul de Twitter @evleaks, apoi a confirmat Nokia modelele. Acum se pare că sursa este un cont nou. 

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre telefoanele Nokia:

Viitorul Nokia şi ce înseamnă el: procesarea fotografiilor după ce au fost realizate şi telefoane de top dual SIM

Cum obţine Nokia acces exclusiv la Instagram? Clonează funcţionalitatea prin aplicaţia Oggl pentru Lumia 925

Nokia Lumia 925, la primele impresii: este actualizarea de care avea nevoie Nokia, dar nu o revoluţie faţă de 2012

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite