Cea mai slabă aplicaţie a Facebook devine cu adevărat un strat social pentru smartphone-ul tău cu Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Home devine „prietenoasă“ cu alte produse similare.
Facebook Home devine „prietenoasă“ cu alte produse similare.

Facebook Home, aplicaţia prin care reţeaua socială a plănuit să-ţi înlocuiască ecranul de start, este actualizată şi acum devine într-adevăr un strat social pentru tine. Rămâne însă cel mai prost cotată aplicaţie a Facebook în magazinul cu aplicaţii al Android.

Facebook Home este, conform Facebook, un apperating system, adică o aplicaţie care să te taie de la Android şi să te ţină în fluxul reţelei sociale. Nu s-a bucurat de prea mare succes la început, nici acum nu este la cote de invidiat, dar compania lui Mark Zuckerberg tocmai a actualizat-o şi a devenit mai „prietenoasă“ cu reţele sociale ca Flickr, Pinterest, Tumblr sau Instagram, mai mult sau mai puţin concurente cu Facebook, notează The Next Web.

Odată cu noua actualizare trebuie actualizată şi aplicaţia de Facebook, dar vei avea pe ecranul principal fluxul din toate aceste reţele sociale. După ce ai trecut la noua versiune, te duci în meniul de setări al Facebook Home şi selectezi din ce aplicaţii ale reţelelor sociale să vină conţinutul. Va fi necesară autentificarea în acele aplicaţii, iar apoi te vei bucura de conţinutul lor mai uşor.

Facebook Home este „pe piaţă“ din primăvară, dar încă are cel mai scăzut rating în Google Play Store. Cel mai scăzut dintre aplicaţiile Facebook. E la 2,6 puncte, din 5 posibile, în timp ce Facebook Messenger e la 4,3 puncte. Între cele două se regăsesc aplicaţia Facebook pentru Android şi Pages Manager prin care să-ţi administrezi paginile pe care le ai în grijă.

Hai la Tech Adevărul pe Facebook să discutăm.

Află mai multe: 

REVIEW Facebook Home - Îl primeşti pe Facebook în „casa“ ta? L-am primit, iar acum mă lepăd de „telefonul Facebook“

Facebook se schimbă pe Android şi îţi ocupă „tot” telefonul

iPhone este „vinovat“ pentru eşecul Facebook Home. Angajaţii nu au avut suficientă experienţă cu Android

Dacă ai uitat ce e Facebook Home, iată un videoclip care să ţi-o reamintească

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite