Binance Square conectează pasionații de criptomonede și creatorii de conținut

0
Publicat:

Binance, ecosistem blockchain și furnizor global de infrastructură pentru criptomonede a anunțat că Binance Feed se transformă în rețeaua socială Binance Square. Decizia vine ca urmare a evoluției, de la agregator de conținut la o platformă socială axată pe conținutul generat de utilizatori.

Binance Square.
Binance Square.

Odată cu funcția de conținut generat de utilizatori, adăugată recent, membrii Binance din cele mai multe piețe pot, de acum, să creeze propriul conținut și să participe activ la discuțiile comunității pe platformă.

În plus, Binance Square a introdus recent și funcții unice de monetizare, de care se pot bucura atât utilizatorii, cât și creatorii. Există o opțiune de tip pentru a recompensa creatorii pentru contribuțiile lor de conținut, stimulente pentru utilizatori prin intermediul cutiilor criptografice, precum și un program de comision de afiliere.

Mai multe funcții de monetizare și îmbunătățiri ale produselor sunt planificate pentru lansare în viitorul apropiat, deoarece Binance Square se angajează să construiască o platformă socială robustă, orientată spre viitor.

Binance Square găzduiește subiecte de tendință din ecosistemul cripto și Web3, cu peste 30.000 de hashtag-uri folosite până în prezent. De asemenea, a acumulat peste 10 milioane de utilizatori activi, lunar, pe versiunile sale web și în aplicație, în decurs de un an.

Liderii de opinie, organizațiile media, influencer-ii, proiectele, dezvoltatorii și alți entuziaști ai criptomonedei se pot reuni pe Binance Square pentru a se angaja în mod semnificativ în cele mai recente știri, tendințe și probleme. Există peste 170 de parteneri media, 11.500 de lideri de opinie cheie și 90 de proiecte pe platformă.

Binance Square este disponibilă utilizatorilor Binance prin intermediul aplicației și site-ului web Binance.

Cum funcționează

Prin aplicație:

Versiunea Lite: Atingeți fila [Square].

Versiunea Pro: Derulați în jos pe pagina de pornire a aplicației până la fila [Discover].

Atingeți oricare postare pentru a vizualiza conținutul complet. Pentru a urmări un creator, atingeți [Follow] lângă numele contului său.

Pe site:

Accesați [Learn] - [Square] în bara de navigație de sus sau faceți clic aici pentru a accesa direct.

Binance Square include secțiunile [Discover], [Following], [News], [Academy] și [LIVE] în aplicație și secțiunile [Discover] și [News] pe site.

Descoperiți

Fila [Discover] recomandă conținut pentru a explora și interacționa, bazat pe interesele, preferințele și istoricul de angajare al fiecărui utilizator. Puteți descoperi postări populare și trending din comunitatea Binance Square, precum și conținut curatoriat de utilizatori verificați și influenți.

Urmărire

Fila [Following] afișează conținut exclusiv de la creatorii pe care îi urmăriți. Puteți rămâne conectat cu creatorii preferați fără a pierde niciunul dintre conținuturile lor cele mai recente.

Iată câteva exemple de cum ar putea fi folosită Binance Square:

- Un pasionat de criptomonede ar putea folosi Binance Square pentru a rămâne la curent cu cele mai recente știri despre criptomonede, cum ar fi lansări de noi proiecte, schimbări în prețuri și reglementări.

- Un creator de conținut ar putea folosi Binance Square pentru a împărtăși propriul conținut despre criptomonede, cum ar fi articole, videoclipuri sau analize.

- O companie de criptomonede ar putea folosi Binance Square pentru a promova propriile produse și servicii.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite