Binance lansează un serviciu pentru a ușura raportarea fiscală a utilizatorilor

0
Publicat:

Binance a lansat astăzi, 24 mai, în România, Binance Tax - instrument gratuit care permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință detaliile activității lor de tranzacționare cu criptomonede și să descarce un raport care arată rezumatul câștigurilor sau pierderilor realizate.

image

Binance Tax este un produs global al companiei care a fost conceput în hub-ul tehnologic Binance din Iași, deschis în luna septembrie 2022. Scopul produsului este de a-i ajuta pe clienții Binance să-și pregătească și să depună raportările fiscale. Utilizatorii pot accesa o detaliere a activității de tranzacționare conectându-se aici prin contul lor Binance.

Odată conectați, aceștia pot vedea un istoric al tranzacțiilor lor, câștigurile de capital și veniturile rezultate din activitatea lor prin Binance. Utilizatorii pot descărca apoi aceste informații sub forma raportului lor de câștiguri de capital, raportului de câștiguri de venit sau raportului de tranzacționare.

În urma testării pilot derulate în Franța, Binance extinde instrumentul de asistență cu taxele la o serie de alte piețe globale din întreaga lume. Funcționalitatea se află în primele etape de dezvoltare și își propune să ofere o mai bună înțelegere a tranzacțiilor din platforma Binance, în scopul achitării obligațiilor fiscale.

Versiunea actuală nu se integrează cu alte platforme sau portofele, dar există planuri de dezvoltare a acestei opțiuni, analizând ce integrări și îmbunătățiri viitoare ar fi benefice pentru acest produs.

Binance este companie globală în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. Platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite