Drama unui cunoscut influencer. I-a murit bebelușul în somn: „O parte din mine chiar credea că se va trezi"

0
Publicat:

O tânără în vârstă de 25 de ani, celebru influencer din Australia, a anunțat pe rețelele de socializare că trece printr-o dramă cumplită. Aceasta și-a pierdut fiul după doar o lună de la naștere. Bebelușul a murit în somn.

Femeia este în doliu după ce și-a pierdut fiul la puțin peste o lună de la naștere, anunță People.

Micuțul a murit în somn FOTO Adevărul
Micuțul a murit în somn FOTO Adevărul

Celebrul influencer, în vârstă de 25 de ani, al cărei nume real este Kimberley Summer Hartley, a împărtășit marți vestea pe platformele sale de socializare.

Scriu aceste rânduri cu inima strânsă. Copilul meu a murit în somn luni dimineață", a scris ea într-o postare pe Instagram Story cu privire la fiul ei Cash Harrison Stirling, relatează News.com.au. „Nu știu ce s-a întâmplat, i se face autopsia săptămâna aceasta, dar este puțin probabil că voi avea vreodată un răspuns".

Spun asta doar pentru că oamenii încă mai comentează la Tiktok-ul meu spunând cât de fericită arăt alături de el, iar eu chiar nu mai pot suporta asta. Îmi pare foarte rău", a explicat părintele îndurerat motivul pentru care a vorbit.

Salt a postat un mesaj similar pe contul ei de TikTok. Într-un clip video, ea a stat cu fața la cameră și s-a înregistrat acoperindu-și fața în timp ce părea că plânge. Deasupra postării, ea a scris: „Îmi pare rău, nu putem face nimic altceva".

Știam că e mort, dar o parte din mine chiar credea că se va trezi", a scris tânăra.

„Suntem cu toții alături de tine!”

Secțiunea ei de comentarii a fost plină de mesaje de susținere.

Suntem cu toții alături de tine. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie”, a spus un utilizator. Un altul a scris: „Niciodată nu am plâns mai tare pentru o femeie pe care nu o cunosc, îmi pare atât de rău,.. Dragostea pe care o ai pentru el nu va trece niciodată”.

Proaspăta mămică și-a documentat sarcina, împărtășind videoclipuri dulci timp de câteva luni înainte de nașterea lui Cash.

Salt le-a oferit urmăritorilor ei o imagine cu băiețelul la doar o zi după ce acesta a sosit pe lume.

„Experimentând cea mai pură formă de iubire", a scris ea în dreptul unui clip video în care apare ținând în brațe bebelușul.

Poliția din Queensland a confirmat că a fost chemată la o unitate din Southport, luni, la ora 6.13 dimineața, potrivit News.com.au. În urma unei investigații preliminare, moartea copilului nu a fost considerată suspectă.

Este încă în curs de investigare și așteptăm rezultatele autopsiei. Este, evident, o situație tragică și inimile noastre sunt alături de mamă și de familie”, a declarat șeful poliției din Gold Coast, Craig Hanlon, potrivit publicației.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite