Trapperul Yakki, arestat pentru violență domestică și distrugere. Iubita sa, Anne Bâgu, 7-8 zile de îngrijiri medicale

0
Publicat:

Mihai Denis Duțoniu, trapperul cunoscut pe internet sub pseudonimul Yakki, a ajuns în arestul poliției, noaptea trecută, după ce și-a bătut crunt iubita, nimeni alta decât influencerița Anne Bâgu. Episodul de violență domestică și distrugere a avut loc în București. O vecină a sunat la poliție, după ce a auzit țipete în scara blocului.

Trapperul Yakki, arestat pentru violență domestică FOTO Instagram
Trapperul Yakki, arestat pentru violență domestică FOTO Instagram

Polițiștii de la Secția 2 au intervenit rapid la fața locului, unde au descoperit o scenă de coșmar. Anne Bâgu Mary, în vârstă de 20 ani, a fost agresată fizic de către Yakki, iar locuința unei vecine a fost, de asemenea, vandalizată, în urma unui atac furios al cântărețului.

Anne Bâgu, agresată în repetate rânduri

Conflictul ar fi avut loc pe fondul geloziei și a escaladat rapid într-un act violent. După ce a lovit-o pe Anne cu palmele peste față, Yakki a distrus bunuri din locuință și a urmărit-o până la o vecină, unde a continuat agresiunile.

„Persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul. Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată”, se arată într-un comunicat al poliției.

Incidentul nu a fost unul izolat, deoarece investigațiile au scos la iveală că Anne mai fusese agresată și cu o zi înainte, ea având smulsă unghia de la un deget. Examinarea medicală a confirmat leziunile traumatice și a stabilit că tânăra are nevoie de aproximativ 7-8 zile pentru a se recupera.

„În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză”, se precizează în același comunicat.

Ordin de protecție provizoriu

Poliția a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Yakki pentru o perioadă de 5 zile, iar artistul se află acum în arest, fiind reținut pentru 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite