Un cunoscut influencer român din Italia, snopit în bătaie pentru că este prea popular pe rețelele sociale VIDEO

0
Publicat:

George Ciupilan, un tânăr născut în România și crescut în Italia, a povestit pe Instagram că a fost victima unei agresiuni din cauza popularității de care se bucură pe rețeaua socială, unde are peste 570.000 de urmăritori.

George Ciupilan are urme vizibile pe față ale unor lovituri FOTO Instagram
George Ciupilan are urme vizibile pe față ale unor lovituri FOTO Instagram

Tânărul influencer este cunoscut în Italia și nu numai pentru postările sale de pe Instagram și Tik Tok, dar și pentru mai multe reality-show-uri la care a participat.

„Foarte tânăr și deja popular pe rețelele de socializare și tocmai din acest motiv a fost atacat”, a scris optimagazine.com

Născut în România în 2002, George a crescut în Stella, în provincia Savona din Italia. Drumul lui către succes a început în 2019 când a participat la  reality show-ul  „Il Collegio” și a continuat în 2021 cu participarea sa la un alt reality-show de succes- La Caserma.

A devenit astfel extrem de popular pe rețelele de socializare și s-a remarcat ulterior ca influencer.  

Pe Instagram are în prezent peste 570 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok postările lui sunt urmărite de 2 milioane de oameni din întreaga lume.

Faima de care se bucură i-a adus tânărului român și necazuri. Pe 14 ianuarie 2024, George a fost atacat de un grup de băieți în circumstanțe care urmează să fie lămurite de anchetatori.

Influencerul a povestit episodul pe rețelele de socializare, arătându-și fața umflată și rănile cu care s-a ales în urma agresiunii și ținând să menționeze că a plătit prețul popularității de care se bucură în prezent.

„Bună ziua! Din păcate, aceasta este condiția mea fizică actuală. mai am de făcut niște analize medicale în ceea ce privește partea superioară a corpului, în special la umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune este prețul popularității mele. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă mie în aceste ore”, a comentat George incidentul pe Instagram.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite