Descoperirea șocantă făcută de o femeie în bradul de Crăciun. Ce se ascundea printre decorațiuni VIDEO

0
Publicat:

Șansele de a găsi un animal sălbatic care să stea ascuns în bradul tău de Crăciun sunt mici, dar nu inexistente, după cum a descoperit recent o femeie din Texas, conform Business Insider

Brett Ingram, în vârstă de 29 de ani, a făcut publică descoperirea șocantă într-un videoclip publicat miercuri, 29 noiembrie, pe Tik Tok. În videoclip, care a strâns peste 465.000 de aprecieri, poate fi văzut animalul în timp ce stă între ramurile artificiale ale bradului de Crăciun. 

Sunt literalmente speriată în acest moment", spune Ingram în clipul video. „Habar nu am cum a ajuns acest oposum în casa mea și în bradul meu", a mai adăugat ea. 

Într-o continuare a incidentului publicată vineri, 1 decembrie, pe aceeași platformă, femeia a povestit că stătea singură pe canapea în momentul în care un „strănut” i-a atras atenția. 

Brad de Crăciun
FOTO Shutterstock (Arhivă)

Ea a afirmat că are câteva animale de companie, așa că nu a acordat, la început, prea multă atenție zgomotului. Însă, atunci când a auzit un alt strănut puternic, a hotărât să se ridice de pe canapea și să afle sursă zgomotului. 

Acela a fost momentul în care Ingram a văzut o „coadă de șobolan” ieșind din bradul ei de Crăciun. În stare de șoc, femeia a încercat să „urmărească” coadă să vadă a cui este și mare i-a fost mirarea când a văzut un oposum. 

„Nu era agresiv”

Ea a afirmat pentru sursa citată că unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut după ce a văzut creatura a fost să sune un specialist local în animale sălbatice. Din nefericire, acesta nu a putut să ajungă la locuința ei, iar Ingram a afirmat că a căutat sfaturi despre cum să scoată oposumul din brad. 

După ce a trecut peste șoc, femeia a mărturisit că nu i-a fost teamă să se apropie de animal. 

Știam foarte multe despre oposum și despre cum sunt atât de greșit înțeleși", a spus ea. Ingram a mai precizat că oamenii presupun, în mod greșit, că oposumii sunt întotdeauna purtători de rabie, ceea ce nu este cazul. 

Conform National Park Service, oposumii nu sunt imuni la rabie, dar „rareori sunt purtători”, întrucât sunt marsupiali, ceea ce înseamnă că temperatura corpului lor este mai scăzută decât a celorlalte mamifere. 

După ce a vorbit cu specialistul, ea s-a echipat cu un hanorac și mănuși și a petrecut în jur de 30 de minute pentru a scoate animalul din casă. 

Nu era agresiv, nu sâsâia, nu dădea semne că mă va ataca, așa că am încercat și m-am descurcat singură", a povestit ea. 

Fața lui pare mică, dar era mare - era la fel de mare ca a pisicii mele, iar pisica mea este foarte mare", a spus Ingram. 

 „Iubitori de animale”

Misiunea „scoaterea oposumului din brad” nu a fost un succes din prima, deoarece acesta părea să se simtă ca acasă. 

Nu voia să se întoarcă afară, dar pentru siguranța lui, trebuia să o facă", a spus ea. 

Femeia spune că nu știe cum a ajuns oposumul în brad: „Bradul a fost împodobit cu aproximativ 10 zile înainte ca eu să-l găsesc în el, așa că nu a fost vorba de faptul că s-a ascuns în cutie", a mai precizat ea. 

În schimb, ea este de părere că oposumul a reușit să se strecoare pe ușa din față sau din spate, în spatele câinilor ei, cu câteva zile înainte de a-l găsi. 

Oposumul trebuie să fi fost aici de cel puțin două zile", a spus ea.  

Mai mult, Ingram a spus că ar fi luat în considerarea posibilitatea de a-l păstra ca animal de companie dacă prietenul ei, care era plecat la acel moment, ar fi fost acasă pentru a o ajuta sau dacă ar fi fost un pui. 

Ea și prietenul ei sunt iubitori de animale. În prezent, ei au o șopârlă, doi pitoni, o pisică și trei câini. 

Amândoi suntem iubitori de animale", a spus ea. „Cred că dacă oposumul ar fi fost pui, probabil că l-am fi păstrat", a mai explicat femeia. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite