Brad artificial sau brad natural? Sfaturile designerilor de interior pentru alegerea perfectă

0
Publicat:

A mai rămas mai puțin de o lună până la Crăciun, iar febra Sărbătorilor a început să își facă simțită prezența în rândul românilor. Multe persoane vor căuta, în curând, bradul perfect, care să ofere casei un aspect de poveste.

Brad de Crăciun SURSĂ Shutterstock
Brad de Crăciun SURSĂ Shutterstock

Astfel, foarte multe persoane se sunt nevoite să aleagă între un brad natural și unul artificial. În acest sens, designerii de interior vin cu unele sfaturi importante, care pot ușura decizia clienților.

Care este moda anului 2023 în materie de brazi?

Conform celor care se ocupă de design interior, există o mulțime de lucruri care trebuie luate în calcul în momentul în care alegem să împodobim locuința pentru Crăciun. Astfel, alegerea bradului perfect este un element foarte important.

,,Cu toții ne dorim să avem un brad cât mai frumos, bogat în crenguțe, care să fie împodobit așa cum ne dorim. Cu siguranță, mulți au dubii dacă ar trebui să cumpere brad natural sau brad artificial. În general, recomandăm bradul natural persoanelor care locuiesc la o casă cu curte. Un brad natural, amplasat în exteriorul casei, împodobit frumos, va oferi un aer de poveste grădinii respective. Pentru interior, recomandăm brad în ghiveci, chiar dacă are dimensiuni mai mici. Aceștia vor oferi un aspect plăcut, vor face parte din decor, ca o plantă de apartament. Totodată, pentru apartamente este recomandat să folosim brad artificial, care poate fi găsit în toate dimensiunile și toate formele", a precizat Mihaela Bejan, designer de interior.

Ce culori au ornamentele perfecte în 2023?

Conform specialiștilor, anul acesta se poartă nuanțele deschide, cum ar fi albul, argintiul sau auriul. Totodată, contrastele sunt și ele la mare căutare și pot oferi un aspect plăcut.

,,Nu este o regulă când vine vorba despre ornamentele de Crăciun. Dar, anul acesta, tendința este spre nuanțele deschise. Se poartă foarte mult auriul sau albul, chiar și argintiul. Totodată, ideea de contrast este foarte importantă, deci putem opta și pentru culori precum roșu, în combinație cu auriu", a încheiat designerul de interior.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite