Articol publicitar

Cum să aranjezi masa de Paşte - 5 sfaturi simple şi eficiente

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
oua pasti

Prietenii şi membrii familiei ţi-au confirmat deja prezenţa, ai schiţat, în mare, preparatele tradiţionale pe care le vei bifa anul acesta, aşa că nu îţi mai rămâne decât să pui la punct ultimele pregătiri cu privire la aranjarea şi decorarea mesei de Paşte.

O misiune destul de grea pentru orice gazdă mai ales că, de data aceasta, ai nevoie de o tematică, produse de calitate şi câteva alte detalii care să îi surprindă plăcut pe invitaţi.

Aşadar, pentru că oricum ai o groază de sarcini în perioada următoare, iată mai jos câteva recomandări care să te ajute în aranjarea şi decorarea mesei festive, dedicate Sărbătorilor Pascale.

Alege-ţi o temă, vezi care îi sunt particularităţile şi nu te abate de la ea!

Flori de primăvară, iepuraşul cu ale lui ouă încondeiate, motive tradiţionale, forme geometrice – studiază un pic “piaţa” cu privire la ornamente, feţe de masă, şervete, obiectele Home Décor etc. şi vezi ce temă s-ar potrivi mai bine casei şi personalităţii tale.

Gândeşte-te şi cine va fi prezent  la cină şi ia decizia în funcţie şi de asta!

Achiziţionează produsele în concordanţă cu tema aleasă!

Acum, după ce ai decis în ce direcţie vei merge, e timpul “să fugi la cumpărături”. Nu de alta, dar cu siguranţă vei găsi o mulţime de obiecte decorative, lumânări, tacâmuri, boluri pentru ouă, şerveţele,  farfurii, pahare, huse care să se potrivească culorilor şi temei alese.

Când sunt bine şi corect alese (nu face rabat de la calitate) acestea dau un farmec cu totul aparte mesei de Paşti.

Aşază pe masa de Paşti o glastră cu flori de primăvară!

Alege o glastră sau alte boluri pentru flori care să anime şi să coloreze atmosfera. “Trucul” florilor rămâne valabil indiferent de tema aleasă, aşa că, cu câteva ore înainte de venirea invitaţilor dă fuga la piaţă şi cumpără un braţ de lalele multicolore, bucheţele de mărgăritare sau frezii cu un parfum îmbietor.

De-abia la venirea invitaţiilor vei vedea cât de efect este un astfel de truc.

Impresionează-ţi invitaţii cu device-uri de ultima generaţie!

Da, masa de Paşte este despre flori, mâncare, îmbrăţişări şi oameni dragi alături, însă poate e timpul să “setezi noi tendinţe”. Aşa cum obiectele de bucătărie trebuie alese în concordanţă cu tema aleasă, impresionează-ţi invitaţii cu acele device-uri de ultimă generaţie, toate destinate unui stil de viaţă sănătos. De exemplu, aşază pe masa de Paşti o cană Marella de la BRITA. De asemenea, la fel de bine poţi opta şi pentru o cană filtrantă Elemaris.

Cu un design interesant, această cană se va integra perfect în decorul festiv. Alege o cană Marella de capacitatea dorită şi bucură-te de apă proaspătă şi curată oricând doreşti. Nu va mai trebui să faci drumuri dese la bucătărie pentru a aduce apă şi nici nu vei sta cu grija ca, în curând, sticlele cu apă plată sau minerală se vor fi terminat! Tu şi invitaţii tăi veţi avea parte la discreţie de apă curată, proaspăt filtrată. Cu ajutorul cartuşului filtrant MAXTRA+ gustul apei va fi mult mai bun, iar impurităţile mult reduse.

Pregăteşte-le invitaţilor un mic dar pe care să îl ia cu ei, la finalul mesei de Paşte!

După toate aranjamentele atent alese şi combinate, iată un truc cu ajutorul căruia îţi vei cuceri invitaţii la masa de Paşte. Pregăteşte-le câte un cadou simbolic, pe care să îl ia cu ei la finalul mesei de Paşte şi care să le reamintească de acele câteva ore plăcute şi relaxante.

Poate fi un iepuraş din ciocolată, un ou încondeiat, un borcănel cu miere sau dulceaţă, o lalea – orice crezi că se potriveşte contextului este binevenit!

Acum, că ai aflat toate secretele unei mese de Paşte reuşite, nu-ţi mai rămâne decât să aplici acele lucruri care ţi se potrivesc şi să te bucuri împreună cu toate persoanele dragi de cele mai frumoase Sărbători Pascale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite