Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO

0
Publicat:

Thomas Wiede, un turist german pasionat de călătorii, a petrecut în această primăvară un weekend la București. Iar impresiile sale la superlativ despre capitala României au fost împărtășite și pe canalul său de YouTube, care are peste 11.000 de abonați.

Thomas Wiede a petrecut un week-end în București FOTO YouTube
Thomas Wiede a petrecut un week-end în București FOTO YouTube

Filmarea realizată în București de turistul german și postată pe YouTube are deja peste 22.000 de afișări și zeci de comentarii pozitive.

Thomas Wiede a mers mai întâi mai multe ore în Centrul istoric al Capitalei, explorând clădirile vechi și cafenelele.

„Am avut plăcuta surpriză să descopăr în București multe cafenele bune. Mi-au plăcut mult și restaurantele cochete din mai multe clădiri vechi ale capitalei României”, povestește turistul german, care a venit la București cu un prieten.

Thomas Wiede a ținut neapărat să meargă și în Piața Obor pentru a gusta micii de acolo, deveniți deja faimoși peste hotare, datorită numeroșilor turiști străini care i-au gustat și apreciat în sute de filmări postate pe rețelele sociale.

„Am stat 45 de minute la o coadă de sute de persoane ca să gust faimoșii mici din Obor, nu îmi vine să cred ce populari sunt. Însă a meritat coada, micii sunt delicioși, iar berea e mai ieftină ca în Germania”, a dezvăluit Thomas Wiede în filmarea postată pe canalul său de YouTube.

„A fost o experiență unică și minunată!”

Tânărul din Germania a mers să vadă și Palatul Parlamentului, despre care spune: „E o clădire enormă, nu am mai văzut așa ceva până acum”.

Thomas Wiede s-a oprit preț de câteva minute în Centrul Vechi și pentru a îl admira pe un artist stradal cu o voce specială.

Turistul german pasionat de călătorii a rămas cu impresii speciale și legate de pasajul Macca-Villacrosse, pasaj despre care spune că are un farmec deosebit.

„A fost o experiență unică și minunată să petrec mai multe zile la București și să descopăr multe locuri dosebite, clădiri istorie, o cultură vibrantă și o viață de noapte foarte dinamică. Nu îmi vine să cred cât de subestimat este Bucureștiul. E un oraș uimitor și ar trebui să fie vizitat de cât mai mulți turiști din Europa de Vest și de pe alte continente”, a spus Thomas Viede la finalul sejurului pe care l-a petrecut în București.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite