Turist olandez în București: „Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat“ VIDEO

0
Publicat:

Un turist olandez care se află în București în această perioadă a relatat în mediul online surpriza de care a avut parte chiar când a ieșit din hotelul în care este cazat, în centrul Capitalei. Primul weekend cu „Străzi Deschise” din 2024 în Capitală l-a uluit pe un olandez aflat în București. Turistul s-a arătat chiar „șocat” să vadă oameni plimbându-se lejer pe ceea ce știa că e carosabil. 

Este vorba despre Tom, un celebru vlogger de turism olandez uimit de agitația și viața de pe străzile Bucureștiului, potrivit Știri Diaspora.

„Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă, iar străzile sunt închise traficului până la 10 seara și asta pentru că este vară, este o vreme caldă. Este aglomerat, sunt cozi lungi pentru înghețată, pizza este foarte populară, terasele sunt pline. Baruri trendy. Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”, a afirmat el într-un clip publicat pe TikTok, care a strâns sute de mii de vizualizări.

image

Ca și în anii trecuți, odată ce vremea frumoasă s-a instalat, Calea Victoriei a devenit pietonală, pe timp de weekend.

Cu un program variat și captivant, „Străzi Deschise - Promenadă Urbană” a devenit un adevărat spectacol în centrul orașului.  

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că, de săptămâna viitoare, proiectul urmează să se extindă și în alte sectoare ale orașului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite