Turiști americani: „Ne-am îndrăgostit mult de România, e incredibilă! Bucureștiul este bijuteria ascunsă a Europei” VIDEO

0
Publicat:

Jacob și Jenny Warren, doi tineri turiști americani foarte pasionați de călătorii, au petrecut în această vară câteva zile în România, fiind foarte încântați de felurile de mâncare de la noi și de locurile vizitate.

Jacob și Jenny Warren au fost fascinați de România FOTO YouTube
Jacob și Jenny Warren au fost fascinați de România FOTO YouTube

Canalul de YouTube al celor doi americani, deschis din mai 2021, are deja aproape 15.000 de abonați, iar cele șase filmări realizate în România au deja peste 76.000 de vizualizări.

Jacob și Jenny își doresc ca în anii următori să ajungă pe toate cele șapte continente și să viziteze cât mai multe țări. Cei doi au vizitat până acum peste 30 de țări, iar România le-a rămas mult la suflet.

Jacob și Jenny au stat în primele zile la București și au încercat mâncarea și băuturile din mai multe restaurante. ”De obicei nu beau bere, însă berea românească mi-a plăcut foarte mult. Este foarte interesantă și țuica. Ca desert, ador deja papanașii”, povestește Jenny.

Jacob a fost foarte plăcut surprins de salata de vinete. „Nu-mi vine să cred cât de bune sunt vinetele pe pâine în combinație cu ceapă și roșii. În România am descoperit mămăliga și pot spune deja că îmi place, am mâncat de mai multe ori în combinație cu diferite preparate”, spune tânărul turist american.

Parcul Cișmigiu i-a încântat pe cei doi pasionați de călătorii. „Nu ne vine a crede că am descoperit o asemenea oază de verdeață, liniște și frumusețe chiar în centrul capitalei României. E uimitor și Centrul Vechi, chiar dacă e foarte turistic, are multe clădiri vechi și cu o arhitectură minunată. Bucureștiul e bijuteria ascunsă a Europei. România ne-a surprins la superlativ în toate felurile posibile”, precizează Jenny Warren.

De la București, cei doi americani au mers cu trenul la Bușteni și Sinaia.

Cuplul american, la Castelul Peleș FOTO Instagram
Cuplul american, la Castelul Peleș FOTO Instagram

„Peisajele din Sinaia și Bușteni sunt incredibile. Ne-am îndrăgostit de România și nu țin minte ultima oară când am fost atât de impresionați de o țară. Castelul Peleș arată ca un castel din povești și are o istorie atât de specială. România pur și simplu ne-a dat pe spate”, adaugă Jenny.

Clipurile filmate de cei doi turiști americani în România au atras sute de comentarii pozitive, inclusiv ale unor străini care vor să viziteze țara noastră după ce au văzut filmările.

„Nu știam că România e o țară atât de fascinantă pentru a fi vizitată.Am călătorit în Franța și Italia înainte, iar acum descopăr că România e la fel de frumoasă ca orice altă țară din Europa și cu mult mai ieftină decât celelalte țări”, a scris unul dintre cei care au comentat pe contul de YouTube al lui Jacob și Jenny Warren.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite