Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist italian care a vizitat recent Bucureștiul s-a declarat uimit într-o înregistrare video postată pe TikTok de sumedenia de mașini scumpe pe care le-a văzut în capitala României.

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un influencer italian, cunoscut în mediul online sub numele Paoletto, a vizitat de mai multe ori România, iar la ultima vizită nu și-a putut ascunde uimirea vizavi de numărul mare de mașini scumpe pe care le-a văzut în București.

Italianul a filmat la întâmplare mașinile dintr-o coloană care așteptau la un semafor din Capitală și a trecut în revistă șocat numărul mare BMW-uri și mașini electrice.

Paoletto este șocat de numărul mare de mașini scumpe din Capitală FOTO captură video Tik Tok
Paoletto este șocat de numărul mare de mașini scumpe din Capitală FOTO captură video Tik Tok

„În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt”, își începe povestirea influencerul.

Italianul enumeră apoi consternat numărul mare de mașini scumpe din coloană.

„IQ (nr. Volskwagen IQ, care are un preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, relatează Paoletto.

Italianul a ajuns viral și anul trecut cu o postare tot pe Tik Tok despre modul în care se face curățenie în România, în comparație cu Italia.

El s-a declarat atunci uimit că angajații de la Salubritate curățau inclusiv  scările laterale într-un centru comercial din Constanța, în condițiile în care în Italia nu se face curat nici pe jos.

Ulterior, a postat o altă filmare despre cum se face curățenie în stația de tren care leagă aeroportul „Henri Coandă” de oraș. „Nu pot să cred! Curăță chiar și unde este curat. E tot curat aici. Cum e posibil? Curățați chiar și unde este curat? Incredibil!”, este dialogul pe care influencerul l-a avut cu unul dintre angajații care făceau curățenie.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite