Pui brazilian cu lapte de cocos.: Chef Joseph Hadad explică, pas cu pas, cum se prepară VIDEO

0
Publicat:

Pe rețelele sociale, carismaticul Chef Joseph Hadad, pe care românii îl știu mai ales de la emisiunea Masterchef România, și-a obișnuit fanii cu postări în care apare executând cap-coadă, preparate savuroase, după rețete inedite.

Joseph Hadad a explicat online rețeta. FOTO captură video Joseph Hadad
Joseph Hadad a explicat online rețeta. FOTO captură video Joseph Hadad

De data aceasta, i-a delectat cu „Pui brazilian cu lapte de cocos”.

Iată rețeta :

Ingrediente:

- 800 g pulpe pui dezosat

- două cepe albe

- opt căței de usturoi

- 400 ml lapte de cocos

- două linguri de unt de arahide

- o legătură de coriandru tocat

- șapte linguri ulei de floarea soarelui

- un ardei iute (roșu sau verde)

- o jumătate de lămâie (sucul + coajă)

- sare și piper după gust.

Joseph Hadad. FOTO captură video Joseph Hadad
Joseph Hadad. FOTO captură video Joseph Hadad

Cum se prepară

În primul rând, încingeți uleiul, apoi căliți ceapa feliată și usturoiul tocat, până când ceapa devine transparentă și aurie.

Puneți carnea de pui, coaja de lămâie rasă, asezonați cu sare și piper și gătiți până când carnea se caramelizează.

„Întoarceți pe partea cealaltă, puneți ardeiul feliat rondele, sucul de lămâie, untul de arahide, laptele de cocos cu tot cu grăsime. Amestecați până când untul de arahide este încorporat și puneți coriandrul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute. Apoi mai gătiți 10-20 de minute fără capac (până când sosul scade) Serviți cald cu coriandru tocat deasupra și orez alb. Poftă bună!”, spune Chef Hadad.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite