Diana, Catrinel şi Andrei îţi spun „Click! Poftă bună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Bart o are invitată în emisiunea „Click! Poftă bună!“ de sâmbătă pe Catrinel Sandu FOTO clikpoftabuna.ro
Diana Bart o are invitată în emisiunea „Click! Poftă bună!“ de sâmbătă pe Catrinel Sandu FOTO clikpoftabuna.ro

În ediţia de mâine, la Prima TV, de la ora 11.30, Diana Bart şi invitata ei Catrinel Sandu gătesc, într-o bucătărie nouă şi elegantă, nişte delicioase medalioane de vită pe pat de cartofi şi cu garnitură de ciuperci.

Cele două vedete iubesc arta culinară, lucru ce nu poate trece neobservat şi, cu măiestrie, fac din carne de vită, ciuperci şi cartofi un preparat excelent. 

Meniul propus şi de această dată de bucătarul Andrei Ţandără este unul de colecţie. Preparatele pe care Andrei şi Diana le gătesc sunt uşoare, în ton cu căldura de afară şi extrem de rafinate. Cei doi încep cu o negresă, care se face rapid, cu ingrediente simple: ciocolată, cacao, unt, 2 linguri de făină, mentă tăiată fin, iar rezultatul este delicios. Apoi merg împreună cu tine în bucătăria Greciei şi prepară o salată de vinete, care te face să te lingi pe degete. Pe lângă vinete, Diana şi Andrei mai pun în ea ulei de măsline, ardei copt, zeamă de lămâie, măsline, puţin usturoi şi un pic de mentă, toate aceste ingrediente facând din banala salată de vinete o simfonie de culori şi arome. Şi pentru că salata merge doar cu o pâine pe măsură, reţeta lui Andrei este una de poveste: făină, apă, drojdie, câteva picături de ulei, sare şi 2-3 frunze de busuic. 

Nu pierde sâmbătă, de la ora 11.30, numai la Prima TV, savuroasa emisiune „Click! Poftă bună!“ şi găteşte alături de Diana Bart şi prietenii ei patru reţete care,cu siguranţă, vor deveni preferatele tale.

Citeşte şi:

Cum să faci parfait colorat

Chec cu căpşuni

Reţeta zilei: Medalioane de vită cu ciuperci

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite