Cum să faci parfait colorat
0Ce poţi să faci cu nişte afine, căpşuni, cremă de brânză şi o crustă de tartă? Cel mai bun parfait din lume, ar veni rapid răspunsul nostru, iar reţeta o poţi încerca şi tu fără nici un fel de ezitare.
Ingrediente:
Pentru crusta de tartă:
jumătate cană unt
jumătate linguriţă sare
1 cană şi jumătate făină
1 ou
2 linguri şi jumătate de apă rece
jumătate lingură oţet
Pentru umplutura de afine:
450 g afine
un sfert cană zahăr
3 linguri amidon de porumb
trei sferturi cană apă
Pentru umplutura de căpşuni:
450 g căpşuni curăţate şi tăiate
un sfert cană zahăr
3 linguri amidon de porumb
trei sferturi cană apă
Pentru crema de brânză:
230 g brânză de vaci
jumătate cană zahăr
trei sferturi cană frişcă dulce
Mod de preparare:
Pregăteşti păhărelele, cam zece pentru cantităţile date mai sus. Pentru crustă, amesteci într-un vas sarea şi făina, apoi adaugi untul tăiat cubuleţe şi foloseşte un blender sau o furculiţă. Adaugă oul, apa şi oţetul şi frământă.