Cum să faci musaca de conopidă. Află cum să păstrezi culoarea albă a legumei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conopida este o legumă apreciată a toamnei care poate fi preparată în fel şi chip: de la conopidă cu brânză la cuptor până la plăcintă ţărănească cu conopidă. Astfel, ne-a venit ideea de a pregăti o musaca de conopidă cu carne tocată (de porc sau în amestec cu vită).

Cum să faci musaca de conopidă – Ingrediente

300 g carne tocată
1 lingură ulei
1 ceapă tocată
150 g smântână
50 g unt
1 conopidă
2 linguri lapte
sare
caşcaval, pentru presărat
suc de roşii

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară o musaca de conopidă!

Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă

Tartă cu conopidă şi kaizer

Chiftele din conopidă

Conopidă murată

Salată de conopidă cu iaurt

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite