Ciorbă de macrou afumat
0O supă ori o ciorbă caldă ar merge de minune în această perioadă friguroasă a anului. Nu-i aşa? Dar parcă nu am poftă de una din carne de porc, vită, pui sau oaie şi nici nu-mi încântă papilele gustative să fie doar cu legume, deci şi supa cremă iese din discuţie. Ştiu ce voi prepara! O ciorbă de macrou afumat. Nu am mai mâncat de mult şi deja am apă în gură. Iată ce ingrediente sunt necesare pentru această reţetă, dar şi cum se prepară:
Ingrediente pentru ciorbă de macrou afumat:
– 500 – 600 de grame de macrou afumat,
– 3 morcovi nu foarte mari,
– o rădăcină de ţelină,
– câteva fire de praz (3, maximum 4),
– două ouă,
– două linguri de ulei,
– nucşoară,
– verdeaţă (pătrunjel),
– zeama de la o lămâie,
– sare,
– piper.