Cea mai bună friptură de viţel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Friptură de viţel   FOTO Profimedia
Friptură de viţel   FOTO Profimedia

Nimic nu poate egala gustul unei fripturi rumene. Pentru ca masa să fie şi mai îmbietoare, iar aroma desăvărşită, e musai să aibă alături o garnitură de legume.

Ingrediente:

500 g muşchi de viţel
1 tijă de ţelină
2 morcovi
1 dovlecel
1 vânătă
2 ardei graşi
150 ml ulei
1 pahar de apă
1 pahar de vin roşu
sare
piper

Mod de preparare:

Speli carnea, o cureţi de pieliţe, apoi o tai în felii groase. Tai un morcovul şi ţelina pe lung.

Înţepi bucăţile de carne din loc în loc cu vârful cuţitului şi pui cubuleţele de morcov şi de ţelină. Aşezi bucăţile de carne umplute cu legumele într-o tavă termorezistentă, în care ai pus 4 linguri de ulei, apa şi vinul, după care o acoperi cu folie de aluminiu.

Vezi continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite