Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

M-am gândit de mult timp să fac această reţetă, dar niciodată nu m-am pregătit din timp cu toate ingredientele necesare. De data aceasta, şi pentru că s-au anunţat musafiri la masă, am pregătit cea mai bună reţetă de cannelloni cu carne de vită, o reţetă italiană foarte delicioasă.

Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană – Ingrediente

10 cannelloni

Pentru umplutura de ricotta şi spanac
1 ½ cană brânză ricotta
60 g parmezan răzuit
120 g cremă de brânză, moale
5 mâini spanac
3 căţei de usturoi, tocaţi fin
2 gălbenuşuri
sare
piper

Pentru sosul bolognez
500 g carne tocată de vită
1 pahar suc de roşii
2 morcovi mici, tocaţi
1 tijă ţelină
⅓ cană ceapă tocată
½ lingură zahăr
sare piper

Află pe clickpoftăbuna.ro cum se prepară cannelloni cu carne de vită.

Cannelloni cu carne de vită

Cannelloni cu carne şi sos bechamel

Cannelloni cu spanac şi caşcaval

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite