Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană
0M-am gândit de mult timp să fac această reţetă, dar niciodată nu m-am pregătit din timp cu toate ingredientele necesare. De data aceasta, şi pentru că s-au anunţat musafiri la masă, am pregătit cea mai bună reţetă de cannelloni cu carne de vită, o reţetă italiană foarte delicioasă.
Cannelloni cu carne de vită. Reţetă italiană – Ingrediente
10 cannelloni
Pentru umplutura de ricotta şi spanac
1 ½ cană brânză ricotta
60 g parmezan răzuit
120 g cremă de brânză, moale
5 mâini spanac
3 căţei de usturoi, tocaţi fin
2 gălbenuşuri
sare
piper
Pentru sosul bolognez
500 g carne tocată de vită
1 pahar suc de roşii
2 morcovi mici, tocaţi
1 tijă ţelină
⅓ cană ceapă tocată
½ lingură zahăr
sare piper
Află pe clickpoftăbuna.ro cum se prepară cannelloni cu carne de vită.